Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lesz bajom töle?

Lesz bajom töle?

Figyelt kérdés
15 éve vannak mentális problémáim. 10 éve személyiségzavart és szorongást állapítottak meg. A szorongást aktívan érzem. Tegnap megint raktak rá egy lapáttal az alap problémára. Úgy érzem, nincs így értelme már élnem. Van még 90szem 0,25-ös frontin itthon. Ha beveszem egyben az egészet, mi fog történni? Kiüt?

#öngyilkosság #lelki sérülés #lelki terhek #Feldolgozatlan probléma
ma 06:16
 1/7 anonim válasza:
62%
Szia! Nem tudhatom, hogy mi pontosan a gondd, de kérlek ne vedd be.. Nekem is volt mentális problémám. Nekem is volt hogy öngyilkos akartam lenni.kétszer megjártam a pszichiátriat. Azóta már minden rendben. Legjobban nekem kellett akartni hogy kijojjek a gödörből.. jó ha tudsz valakivel beszélni és melletted van. De ha segítség ,szívesen válaszolok neked privatban is ha van kérdésed. Lényeg hogy az ilyen jellegű "kiút" nem kiút.. nem megoldás!
ma 06:49
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én is arra szeretnélek kérni, hogy NE vedd be azokat a gyógyszereket! Nincs az a probléma, amire ne lenne megoldás. Keress fel egy pszichiátert, aki segíthet neked.

ma 07:19
 3/7 MTamas2 ***** válasza:
Ne vedd be, ez nem megoldás semmire. Antidepresszánst nem kapsz?
ma 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, aludnál egyet és kész.
ma 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg benne van a pakliban a légzésleállás. De nem valószínű hogy megtörténik. De emlékezetkiesésre számítsál. Többnaposra.
ma 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Izomlazulás és nagymértékű mozgáskordinációs gondok is előjönnek közben, nem fogsz tudni futni meg normálisan sétálni sem.
ma 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Beszéded is furcsa lesz, olyan elcsúszott.
ma 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!