Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális bajom lehet...

Milyen mentális bajom lehet ha szeretek nézni olyan igaz történeteket amelyeken mindig elsírom magam annyira fájó igaz történetek? Szinte napi szinten nézek, ilyenkor elsírom magam, elszőrnyűlködök, de nem tudom miért? Többi lent

Figyelt kérdés

Ugy érzem nem értem el a celjaimat, lehet csalódott vagyok es igy próbálok elmenekülni a jelen érzésétől mert van ennél rosszabb szomorúbb élet /sors /helyzet is?

Mi a véleményetek?

jan. 31. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Mint pl a Mónika show?

Amúgy nem az a gond hogy elérzékenyülsz és sírsz.

Hanem hogy direkt így akarsz érezni, keresed.

Mennyire vagy izolálva? Unalmasnak jellemeznéd az életed?

jan. 31. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen. Mindkettő.

Szabad lelkű lennék úgy erzem nagyon izolalva vagyok a férjemtől.

Igen pont ezért unalmas is az életem, nem igy akartam volna élni nem igy képzeltem, szomorú vagyok és csalódtam magamban hisz mindigis harcoltam azért hogy jó életem legyen de kb.kudarc minden területen.

Lehet ez rámutat arra hogy van vni velem/bennem amit orvosolni kéne vagy nem normális ez?

Mit szóltok?

febr. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!