Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bordenline személyiségzavarom...

Bordenline személyiségzavarom van, pszichiátrián töltöttem több időt a múltban, lehet belőlem pszichológus?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel a pszichológia, és szeretnék tovább tanulni, az eszem megvan hozzá,

De többen le akarnak beszélni róla, de nekem az egy nagy célom hogy hogy továbbtanuljak

tegnapelőtt 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem ajánlott.

A pszichológus szakma erős, egészséges lelket, idegrendszert, személyiséget kíván.

Hogy tudnál biztonságot nyújtani, kezelni egy beteget, ha te is egy fajta pszichés betegségben szenvedsz?

tegnapelőtt 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Vak vezet világtalant?!
tegnapelőtt 14:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor egyetemre se vesznek fel, annak ellenére hogy meg van a pontszám?
tegnapelőtt 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom felvesznek e, lehet, hogy igen. De semmiképp nem javasolnám, hogy ezt a szakmát vàlaszd
tegnapelőtt 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Én ismerek olyan pszichológust, 2-t is aki borderlineosként tanult és pszichológus lett belőle, sőt az egyik már klinikai szakpszichológus, a másik iskolapszichológus. Szóval miért ne? Talán nem lehet egy cukorbeteg dietetikus v hasonló?? Csak járj a saját terápiádra magad miatt, és szupervízióra! Sok sikert!
tegnapelőtt 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
28%
Ja és ne higyjétek! A pszichológus is ember, neki is vannak problémái, mindenkinek vannak, ha nagyon szeretnéd össze fog jönni!
tegnapelőtt 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!