Teljesen megbolondulok ?
Figyelt kérdés
Aki nem hisz a spiritualitásban lapozzon tovább a gonosz hozzam szólt de nem engem szidott hanem Jézust és én nekem ezen jár a fejem egyfolytában 2 napja nem eszek egy falatot se gyomoridegem van hánytam is gyomorsavat bármit csinálok nem tudom leszarni nem akarok elmegyogyintezetbe kerülni kérlek segítsetekjan. 21. 23:53
1/19 anonim 

válasza:

Ez itt nem spirituális rovat, te pedig szakszerű orvosi kezelésre szorulsz.
Nem kell gyógyintézetbe vonulni, írnak fel gyógyszereket, azt szépen beszeded és jobban leszel.
Fordulj a háziorvosodhoz, nem bánt.
2/19 A kérdező kommentje:
De ez biztos ? Telleg gyomoridegem van egy falat se megy le a torkomon ezen agyalok kb minden percbe szorongok is mint írtam levagyok gyengulve nem ettem 2 napja semmit szo szerint
jan. 22. 00:25
3/19 anonim 

válasza:

És mi van akkor, ha szidta? Ugyan már.
Jézus nem akarja, hogy te így szenvedj, úgyhogy nyugodj meg és egyél.
4/19 A kérdező kommentje:
3 as kérdező egyszerűen nem birok megnyugodni valami nem engedi meg egyfolytában ezen kattogok most is aludni se tudok nem jön alom a szememre 2 napja borzasztó rosszan erzem magam
jan. 22. 03:11
5/19 anonim 

válasza:

szerintem a te gondodat egy 15mg mirtazapine megoldana.
6/19 anonim válasza:
Jézus majd ellássa a baját. Ne is figyelj oda mit mond. Törődj a saját dolgoddal
7/19 A kérdező kommentje:
5 ős kérdező szerintem ez valami lelkiprobléma lesz de már 3 napja semmit nem birok enni úgy érzem itt a vége rosszul is érzem magam a testembe ez telleg segítene ? Nem bírom már
jan. 22. 17:51
8/19 A kérdező kommentje:
Már 4 napja nem tudok enni semmit csak ha elterelem a figyelmemet mindentől jobban vagyok de nem megy levagyok gyengülve nagyon gyógyszerek segítenének segítsetek legyszi
jan. 23. 12:43
9/19 anonim válasza:
Nem kell odafigyelni ennyi. A szomszéd nő folyton veszekedik a gyerekeivel. Nem figyelek oda már bediliztem volna
10/19 A kérdező kommentje:
Igazából most már nem gondolok ra sokat de nagyon nehezen tudtam enni egész nap 1 pekseget alvás után rám tört egy kisseb panikszeruseg hogy erre gondoltam utánna egyből mentem WC re a gyomoridegem miatt de enni nem tudok semmit próbálok egész nap azon lenni hogy ne ezzel foglalkozzak alig eszem levagyok gyengulve mind fizikailag mint mentálisan alig várom vége legyen kibírhatatlan ez az egész
jan. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!