Teljesen megbolondultam?
Sajnos valamitől totál ki vagyok készülve, és még az utcára is rettegek kimenni. Napok óta nem eszek, inni is csak nagyon keveset, és rettenetesen rosszul alszom, napi 4 órákat, állandó halálfélelmem van, félálomban meggyőződésem, hogy meghalok, és ettől félek, emiatt gyávának érzem magam.
Teljesen a múltban élek, gyakran nem tudom, milyen nap van, melyik év, hogy ettem-e már ma, hogy kivel mit beszéltem meg...
Tegnap reggel nagyon beteg voltam (alapból szívproblémáim vannak), nem tudtam eljutni az ágytól az ajtóig, és szemlátomást le vagyok fogyva.
A barátom szeretne még az idén esküvőt, de legkésőbb jövőre, a múlt héten már ruhát próbáltam, mégsem érzem jól magam, állandóan rajtam a pánik, félelmeim vannak, örök hangulatingadozásaim...
Két hete kezdődött ez az állapot
Mit tegyek?
21N
Hát ha te se tudod mitől készültél ki, az baj, nem ártana tisztában lenni vele. Viszont ha nem iszol, akkor attól tényleg olyan tüneteid lehetnek mintha begyogyóztál volna, szóval a tanácsom legelőször, hogy igyál!
Saját tapasztalat, én is nemrég egy ideig már a munkában is ájuldoztam, mire rájöttem a triviális megoldásra, hogy talán innom kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!