Teljesen megbolondultam?
Nekem kamasz koromban voltak hasonló dolgaim. Mindig mikor valami nagyon szomorú vagy megható dolgot meséltek nekem, elröhögtem magam...pont akkor, amikor "hatásszünet" volt, mindenki csöndbe dolgozta fel a hallottakat, és én mindig akkor röhögtem...nagyon kellemetlen volt, de kinőttem. Pár év telt csak el azóta, de már nincs ilyen problémám.
Talán nehéz volt ennyire elmélyednem az érzelmekben és így védekeztem vagy nem tudom...de az biztos, h nincs semmi bajod, nyugodj meg :)
köszönöm, pont ilyen megerősítésre vágytam! :)
csak tudod olyan hülyén jön ki ezaz egész!
Csak az ember hal meg, az állatok NEM. Azok kipusztulnak, elmúlnak, megdöglenek.
Egy állatot lehet sajnálni, de nem ember.Igaz, hogy nevetni sem kell rajta.
Értem.
Köszönöm szépen mindenkinek:))))
És,ha éppen szidnak téged akkor nem nevetsz?:D
Egyik barátnőm is ilyen...
Meghalt az egyik osztálytársam hörcsöge.Elmesélte ezt nekünk (nekem és barátnőmnek).Ott álltunk 3-an, és mikor vége lett a "sztorinak" mindhárman álltunk csöndben egymás mellett és a földet néztük.Erre barátnőm hirtelen hangosan elröhögött...még arcon is köpött mikor kiszaladt a száján a nevetés..
na de szóval ő például akkor is röhög mindig,ha szidják.Múltkor is az ofő leszidta őt valamiért,ő meg a képébe nevetett.Persze legszívesebben sírt volna,a tanár meg még be is írt neki,mert ,hogy ő milyen szemtelen..
Kellemetlen dolgok ezek..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!