Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen megbolondultam?

Teljesen megbolondultam?

Figyelt kérdés
Ma halt meg a tesóm nyuszija, épp most temettük el, erre hirtelen el kezd jönni a rám a röhögögörcs, ami tiszta kellemetlen volt. Az exemnek meghalt a törpemalaca, akkor is hasonló volt a szitu. Elég kellemetlenül érint a dolog. Ennek mi lehet az oka?

2013. jún. 14. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
felröhögött*
2013. jún. 15. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
régen nekem is volt ilyen. amikor a legjobban koncentráltam, arra, hogy csak most ne, csak most ne röhögjek, általában akkor röhögtem el magam.
2013. jún. 16. 02:55
 13/17 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, hogy mindenki ennyire együttérző velem :)

nagyon kedves tőletek, nagyon megnyugtatjátok a lelkiismeretemet:))

2013. jún. 16. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Még a te helyzeted jobb volt.. Alig ismertem apai nagyapám(elvált szülők, apám magasról tojik rám), és meghalt. A temetésén amikor a virágos rész volt, olyan röhögőgörcs tört rám, hogy anya vonszolt el onnan. Iszonyú ciki volt.. :D Azóta csak röhögni tudok az ilyen, és ehhez hasonló szerencsétlenkedéseimen..Ja, meg nemrég anyukám legjobb barátnőjének meghalt az anyukája(örült neki, nem részletem miért) és amikor csöndben ettünk(van egy nálam 1 évvel idősebb fia) a srác kijelenti(mivel elhamvasztották) hogy: "a feje a melle helyére került" oké, én ezen a ponton már nem kaptam levegőt a röhögéstől... És még most is csak röhögni tudok ezen.. :D

14/L

2013. jún. 23. 14:16
 15/17 A kérdező kommentje:

uh te szegény:( akkor a tiéd 1000000 rosszabb mint az enyém!

hiába nem vagyunk egyedül :)

2013. jún. 23. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Pacsi! :D
2013. jún. 24. 19:13
 17/17 A kérdező kommentje:
úgy bizony, Pacsi! :DD
2013. jún. 24. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!