Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megbolondultam? Miért pont Ő kell nekem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy teljesen meg őrültem, egy 31 éves pasi iránt érzek többet mint szabadna. Neki van 2 gyereke és felesége akitől éppen válik. A válóok nem én vagyok mi 3 hónapja ismerkedtünk meg közelebbről. Ők fél éve már külön élnek. Ismerem őket régóta, illetve kb 4-5 éve. 10 éve voltak házasok amikor a felesége bejelentette, hogy válni szeretne. Mint kiderült a pasi nem lépett félre nem ivott, nem verte őt és a gyerekeket se. Teljesen normális ember. (nem azért írom, mert elfogult vagyok, ezt a feleség mondta nekem.) Egyszerűen már nem ugyanaz a dolog legalább is a csaj szerint és hát, ő most éppen vigasztalódik a főnökével... A lényeg az, hogy a pasi mondta nekem, hogy nem tud egyenlőre komoly kapcsolatot, mert hogy nagyon nagyot csalódott. Én ezt megértettem, hiszen én is átmentem egy ekkora csalódáson igaz ott se válás se gyerek semmi nem volt mivel mégcsak 20 éves vagyok. Viszont én már szeretem kell nekem vele akarok lenni, amit Ő is tud. A legnagyobb gondja az, hogy "fiatal" vagyok. Nem a 11 év korkülönbség miatt hanem, mert gondolkodásban állítása szerint nem vagyok érett. Valahol igaza van, de ez nem azt jelenti, hogy fiatal korom ellenére nem tudok felnőttként gondolkodni. Sajnos rákényszerültem "hamar" felnőni. Azt mondta nekem a pasas, hogy akkor mi lenne, ha neki lenne egy hozzá korban jobban illő barátnője meg mellette én. Mondtam, neki hogy nem akarok másodhegedűs lenni ami szerintem érthető is így akkor én nem szeretném vele folytatni a dolgot akármennyire is szeretem. Nem tudom mit csináljak. Azért mert fiatalabb vagyok nála és még a tojáshéj a popsimon van attól még gondolkodhatok én is komolyan.. Segíteni szeretnék neki túl lenni a váláson és utána egy "közös" életet élni,de nem tudom hogy erre van-e realitás :/ Szerintetek ? Túl nagy fába vágom a fejszém?? 20/L
2010. okt. 27. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindent elárul a pasasról, h abba még belemenne, h a nyilvánosság előtt felvállalt, korban hozzá illő nő mellett rendezgetne téged is, titokban... rögtön kitűnik, milyen korrekt ember... valamiért nem hiszem el, h nem lépett félre a házasságában.

ha van egy csöppnyi eszed, békén hagyod. ezzel bizonyítsd, h érett nő vagy... csak egy eszetlen csitri akarna ezek után bármit is ettől a pasastól..

2010. okt. 27. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nehéz a helyzeted... De van megoldás! :) Ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, és bizonyítdb be neki, hogy te jobb vagy bárkinél. Idővel bisztos célt fogsz érni... :) Nehéz dolog a szerelem. Nekem is jóval idősebb a barátom, és énis 20 éves vagyok, mint te.:) Vele nem volt ilyen macerás, de a korkülönbség sokakat zavar... Sok kitartást kívánok, nem lesz könnyű, de próbáld meg mert szereted őt, és jobban jársz mint egy fiatal velünk egyidős kishülyével, akinek tényleg ottvan a tojáshéj a fenekén :) :-) Sok szerencsét.
2010. okt. 27. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
csak mert néhány esetben van pozitív példa, nem kéne követendőnek mondani az idősebbekkel való kapcsolatot. bár nem mondom, h a 11 év olyan egetrengető, de 20 évesen egy kétgyerekes apával kapcsolatba kezdeni... hát igaz szerelem esetén nem szólom le, de ez aztán nem az...
2010. okt. 27. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, téged miért zavar a körkülönbség?... Nekem pl mindíg idősebb (majdnemhogy jóval idősebb) barátaim voltak, s milyen érdekes, nem akarok gyereket se házasságot... :) Mert az a buta aki ilyen fiatalon csak azt akar... Egy idősebb, megfontoltabb férfi mellett normális élete lehet egy lánynak, de egy fiatal suttyó elronthat mindent egy életre. Inkább idősebb bartája legyen! :)Ez a véleményem.
2010. okt. 27. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont magad ellen beszélsz... szóval a Te idősebb párod is csak kötöttségek nélkül van veled és nem komolyabban, mint egy "suttyó". az én párom 5 évvel idősebb nálam, nekünk ez pont jó. ő a maga 26 évével már komolyabban gondolkodik én pedig eleve ilyen voltam.

nem ítélem el az idősebb-fiatalabb párost, mert ismerek egy meseszép történetet erről. de szerintem egyedi esetekben működik, egyébként pedig ki fognak ütközni a generációs különbségek.

2010. okt. 27. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak kifogás.
2010. okt. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!