Mi bajom? Teljesen úgy érzem magam, mintha megbolondultam volna.
Olyan érzésem van, tegnap este óta, mintha álmodnék, mintha valami álomvilágban lennék. Elvesztettem önmagam és azt érzem ez már nem is én vagyok. Nem érzek mást csak félelmet..Mellette majd fel tudnék robbanni olyan ideg van bennem és folyamatosan sírok. Borderline személyiségzavart állapítottak meg nálam, nem olyan rég, de ilyet még nem éreztem. Pánikrohamaim vannak és a hányástól is rettegek, ebbe vagyok belebetegedve még nagyon, most már emiatt folyamatos a hányinger és nem merek enni+ azt álmodtam, hogy megettem egy nagy tányér spagettit és most szinte érzem a torkomban az egészet. Annyira furcsa. Egyedül vagyok itthon és nagyon nagyon félek. Mit tegyek?
16/L
Hívj fel valakit vagy menj el orvoshoz! Ez nem vicc és nem normális! Nagy bajod is lehet belőle!
Kérlek menj el vagy szólj valakinek!
Aludtál, ahoyg szoktál?
Eszel, ahogy szoktál? És eleget?
Valami gyógyszert elkezdtél szedni?
Hajnal 3kor aludtam el és elég későn keltem (nálamez mindig így van)
Enni nem merek, de próbálkozok, nem éheztettem ki magam.
Gyógyszert homeopátiásat szedek csak, de már egy ideje és ilyen még nemvolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!