Mi bajom lehet? Kezdek megőrülni?
Mindig is szorongós,önbizalomhiányos,gátlásos voltam.Egyszer úgy öt éve egy nagyon stresszes és unatkozós időszakban kényszergondolataim lettek,betegesen féltem a mentális betegségektől,attól,hogy magamat és másokat bántok stb.Pszichiáterhez fordultam,aki azt mondta generalizált szorongás és kényszerbetegség.Nyugtatót kaptam csak rá,aztán jött egy pozitív időszak az életembe,el is múlt.
Most viszont egyre rosszabbul vagyok.2 éve elvesztettem az édesanyámat,akkor eléggé megborultam,nem láttam a kiutat,azóta belém költözött egy üresség.Megjött az első szerelem az életembe,legalábbis,amikor még csak ismerkedtünk,jó volt,úgy éreztem beleszerettem.Aztán amikor először megcsókolt,rámjött egy borzasztó nyugtalan érzés,belső feszültség.Undorodni kezdtem a szeretettől,az egésztől,hogy belép valaki az életembe,hogy bárki hozzámér stb.Szorongtam,pánikrohamom lett,megijedtem,hogy sohasem fogok tudni szeretni senkit.Olyan érzés,mintha nem lennének érzéseim egyszerűen.Újra előjött belőlem,hogy biztos nem vagyok normális,azt kívántam akaratomon kívül,bár meghalna ez a srác,holott szeretem,és sosem akarnám ezt.Ő az egyetlen,aki törődik velem.Félek újra,hogy valakit bántok,vagy magamat,attól hogy elborul az agyam és sosem leszek boldog.Miért hozhatta elő belőlem egy csók ezeket a régi szorongásokat? Kezdek megőrülni? Miért félhetek ennyire őrülten a szerelemtől,a jótól,a szeretettől? Pszichológus tudna segíteni nekem? 26/N
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!