Hangokat hallok a fejemben, mi bajom van, ez már pszichózis? 18/F
18 éves vagyok diagnosztizált borderline személyiségzavaros és autista.
Oké szóval 2024 szeptemberében volt alváshiány által kiváltott pszichózisom, pszichiátrián kaptam antipszichotikumot és jobban lettem.
2025 januárjában járunk és nem érzem magam valósnak, mintha egy tv-n keresztül nézném az életemet stb…
2025 január közepe és olyan mintha valaki más gondolatokat rakna a fejembe, olyanokat, hogy “törj be egy boltba lopj bort” ilyesmi
Ma (2025 február 2) hangokat hallok, az egyik közeli barátom hangját, olyanokat mond nekem, hogy “akaszd fel magad a töltőkábellel” ; “bántsd apádat” ; “ugorj ki az ablakon gyerünk beszari ugorj ugorj” “ne menj pszichiátriára mert akkoor begyógyszereznek és én eltűnök és azt te nem akarod” ilyenek. Illetve hallok rendőrszirénákat is, de semmilyen mozgás / rendőr stb… nincs itt a közelünkben jelenleg.
Apám nem hisz nekem azt mondja, hogy csak kitalálom az egészet… holnap visszamegyek a pszichiátriára mert ez nagyom fura…
Ez lehet pszichózis vagy mi bajom van?
Már múlthéten megkértem apum, hogy vigyen el, mert úgy éreztem már hetek óta, hogy valaki más gondolatokat rak a fejembe, szóval el akartam menni. De ma, hogy már hangokat is hallok ez nagyon parás.
Most a hang azt mondja, hogy nem kell pszichiátria, ő itt van nekem és átsegít a nehézségeken és ha pszichiátriára megyek akkor ő eltünik és ezt én nem akarok, mert ő az egyetlen aki tud nekem segíteni…
Ez k*rva parás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!