Pszichiáter tud segíteni abban, hogy fel tudjam dolgozni, hogy a külsőm miatt mindenből kimaradtam és emiatt vagyok még szűz 24 évesen? L
Egyelőre úgy érzem, hogy meg akarok halni...
Másoknak paradicsom volt az élet, én meg fejre állhattam és semmi
Annyira fáj, hogy nem tudom feldolgozni
Nem pszichiáter kell, hanem pszichológus.
Amúgy gondolom nagyon szürke kisegér vagy, nem vesznek észre az emberek. Már bocs, de ez a helyzet. És ez nem a külsődből adódik, hanem a viselkedésedből, kisugárzásodból.
Én is pszichológust javaslok.
Biztos, hogy itt inkább önbizalomhiány van, és rossz minták.
A mi sulinkból először a legcsúnyább lányról tudtam meg, hogy terhes lett. 2 évvel járt felettem, és szegényke tényleg nagyon csúnya volt. Ritkán mondok ilyet emberre, de őt még én is annak gondoltam.
Rákerestem kíváncsiságból most Facebookon, kiderült, hogy még a gyerek születése előtt férjhez is ment. 20 évesen. A mai napig együtt vannak, már sulis a gyerek, igazából tök cukik. Ja, és ő maga is kikupálódott - szépen meg van csinálva a haja, rendbejött a bőre, jobban öltözködik. De amikor megházasodott, még a középsulis külseje volt.
Kérdező, nem láttalak még, de biztosan nem vagy csúnya! Rád férne egy kis önbizalomtuning.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!