Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?
Ne legyél mar ennyire hiszékeny...Édes jóistenem.Konolyan.Jövőre kitalálnak a ķronavírus helyett egy olyan járványt,hogyki kell heréltetni minden férfit.Ti rohanni fogtok minden gondolkodás nélkül a dokihoz.
Butaságokat beszéltek.De igazad van.Kifogytam azérvelésekből :)
További szép napot.Lezártam a témát!
De hogymég érthetőbb legyek.Az embereknek a környezetükre kell oda figyelni.Egy embernek akinek szüksége van segítségre,nem a pszihiátertől kapja meg vagy az orvosságotól.Hanem a körülötte lévőktől kell megkapnia.
Legyen benbed annyi emberség ,hpgy amasikat is annak tekintsd.Legalább is akkor mikor nehéz napokat él meg a másik.Figyelj oda.Ez nem kerül semmibe,sőt vissza is fogod kapni ezt.
Fojátok fel,hogy ez csak így működik jól.:)
Ezzel végleg befejeztem a mondókámat.
Az állat csak akkor támad ha bántják.
További szép napot!
Haver a 84-es nem én voltam. Mégsem ismersz már mint a rosszpénzt.
Meg fogsz ölni?
Bátor legyél ember nevedet vállalva, nem az anonimitás mögé bújva.
Valóban kamuzzál máshol. Agyhalott. Most pedig takarodj a büdös picsába.
Bennem legyen emberség? Gyilkossággal fenyegetőzöl.
Ki nèz téged ezek után embernek?
Zárjanak be a fenébe
Emberek közè ne engedjenek
e hogymég érthetőbb legyek.Az embereknek a környezetükre kell oda figyelni.Egy embernek akinek szüksége van segítségre,nem a pszihiátertől kapja meg vagy az orvosságotól.Hanem a körülötte lévőktől kell megkapnia.
Legyen benbed annyi emberség ,hpgy amasikat is annak tekintsd.Legalább is akkor mikor nehéz napokat él meg a másik.Figyelj oda.Ez nem kerül semmibe,sőt vissza is fogod kapni ezt.
Fojátok fel,hogy ez csak így működik jól.:)
Sajnos ez csak utópia, a mai világban nem működik. De még szerencse hogy van olyan aki így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!