Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?
Nem fenyegetőzök gyilkossággal.Neked nincshumorérzéked.
De még mindég nem értitek.
A múltbéli hibáink és sérelmeink vezetnek idáig.Az ,hogy itt dühöngtök ,egy olyan embernek akit nem is ismertek.
Én anno azért sülyedtem idáig,mert aztakaram ,hogyembernek vegynek.Azt akartam ,hogy szeressenek.
Ez helyett szinte beleőrültem, és magamra maradtam.Mind aszeretetért küzdünk.Én lerakoma haragot.:)
Ezzel tényleg befejeztem.
Csá!
Nem igazán.Bár úgy voltam nevelve.Sosem volt kérdés a számomra ,hogy van e.Talán már ez is baj???:D
Sőv a dühkitöréseim és elmebajom ellenére, mindég jókedvű, és életvidám vagyok.Szeretem az életet.:)
De hogy erről is kicsit meséljek.
Legyen mondjuk a hit.
Mi rombolja le,és miért jó hinni egy Istenben.
A hitet a bálványimádat rombolja le.Amikor egy halandót próbálsz egy Istenség fölé helyezni.Tulajdonképpen nem arról van szó ,hogy van e Isten.Hanem ,hogy egy mindent tudó halhatatlan felsőbbrendűség amely uralkodik,feljebb helyezel egy halandó.
Pl mondjuk Tyson.Minden elismerésem Tysonért.A boxban csúcsszuper volt a figura.Az a tény ,hogy ő is megöregszik, és meghal.Ha oda mész hozzá belelősz egy tárat elvérez mind bármelyikünk.Ezért nem helyezhetsz egy embert ,egy Ostenség fölé,mert csalódást okoz.Minden ember csalódást fog okozni idővel.De ez a rendje.Einstein azt mondta hogy Istentől nagyobb gondolatunk nem lehet.Ami azt jelenti ,hogy az a legmagasabb pozicíója a gondolatnak.
Attól függetlenül az embert is becsülni kell.De nem imádni.
Az Istenbe vetett hit pedig annyit tesz,hogy megszabadulsz a szenvedéstől.:DEskü így lesz. Megszabadultok a szenvedéstől,ha elkezdtek hinni.Gondoljatok erre úgy,hogy nem lesz belőle bajod ,ha hiszel egy Istenben.Mert nem lesz.:)
Egy minden tudó Isten rossz nem lehet.Csak az ember tud rosszat tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!