Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni, hosonszürű társaimmal.
2021. márc. 11. 16:56
 51/96 anonim ***** válasza:

"Sose ismertem még kifinomult embert"

Én meg olyan skizofrént aki kezelés nélkül elismerte, hogy baj van. Ez nem egy depresszió. Az, hogy beteg vagy az tény.

2021. márc. 12. 15:35
 52/96 anonim ***** válasza:
Sorstársakkal beszélgetni nem egy rossz ötlet, miután egy pszichiáterrel beszéltél elsőre. Nem értem, hogy miért érzed ezeket a hozzászólásokat sértőnek.
2021. márc. 12. 16:00
 53/96 A kérdező kommentje:

Azért írtam ,hogy lépjetek ki az utcára,hogy nézetek szét,mennyi ember jön veletek szembe akin tényleg kéne segíteni.

Velem szemben ,akit te a tarsadalom ellenségeként kezelsz ,mert ölni fogok.Teljesen hétköznapi életet élek.Sőt teljesen hetöznapi ember vagyok.Ha a mentális egészségem romlani fog, ígérem elmegyek.De mind addog még nem török masok életére ,és tiszta fejjel tudok gondolkozni,nem kell se pszihológus se pszihiáter.Köszönöm a megértésedet.

2021. márc. 12. 18:09
 54/96 anonim ***** válasza:

Senki sem kezel a társadalom ellenségeként, hanem te veszel ellenségesen minden hozzászólást, hogyha pedig olyan állapotba kerülsz, hogy fenyegetést jelents a társadalomra azt te már nem fogod felismerni.

Aki hangokat hall, az már bőven az az eset, hogy orvos döntse már el mire van szüksége. Bőven túlmegy egy szorongáson, vagy egy depresszión.

Az, hogy milyen emberek mászkálnak az utcán az még nem ment fel az alól, hogy te is egy pszichotikus beteg vagy. Akik durvább állapotban mászkálnak az utcán azok se hitték el időben, hogy segítségre lenne szükségük.

Aki hangokat hall az elmebeteg, aki pszichiátriai kezelésre szorul. Ezen lehet vitatkozni, meg megsértődni. A társadalom pedig jogosan várja el, hogy egy ilyen kezeltesse magát. Teljesen érthető. Döntsön orvos arról, hogy mennyire vagy beszámítható. Ne legyen már erre joga annak aki hangokat hall.

Én pedig rohadtul nem örülök annak, hogy olyan pszichotikus betegek mászkálnaak az utcán, kik semmilyen orvosi ellenőrzés alatt nem állnak.

Megvárod, hogy beszámíthatatlan legyél akkor mész orvoshoz? Nevetséges. Akkor majd biztos objektíven fel fogod mérni, hogy mennyire vagy beszámítható

Nem azt mondom, hogy olyannak mint te nincs helye a társadalomban, vagy ne végezzen munkát, vagy ne éljen családi életet, hanem azt, hogyha ilyen betegsége van legyen orvosi kontrol alatt.

2021. márc. 12. 23:26
 55/96 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Szerintem a legnagyobb probléma, hogy te sem látod a helyzeted súlyosságát. Próbálod magad nyugtatgatni, de tudod jól, hogy ez egy komoly gond.
2021. márc. 12. 23:28
 56/96 A kérdező kommentje:

Először is ,orvosok vagytok?

Vagy mért okoskodtok itt?

Még ha tudnátok ,hogy mi van velem,vagy milyen álapotban lennék.Apszolút szélbekapott marhaságról beszéltek amiről fogalmatok sincs.Teljesen boldog életet élek.Mi a francnak menjek orvoshoz??Azért mert hangokat hallok semmi bajom.Értitek????:D

Rám akarsz erőltetni valamit amire nincs szükségem.Olvassatok hasonló emberekről.Több olyan sportolóról olvastam aki teljes életet él hangokkal.És nem ment se pszihomókushoz ,se tablettákat nem szednek.Megoldottaák minden gond nélkül.

Engem az idegesít ,hogyti minden egyes ilyen esetre gyógyszert meg hasonlókat tömnétek belékük.Nem vagyunk egyformák.Verkétek már bele a fejetekbe.Aki meg egy ilyenbe szenved ,az már rögtön az elejét meg lehet látni egy emberen hogy segítség kell neki.

Kérem ne írjon ide olyan akinek nem szól ez a kérdés!Köszönöm!

2021. márc. 13. 06:10
 57/96 anonim ***** válasza:
Légből kapott :)
2021. márc. 13. 09:08
 58/96 A kérdező kommentje:
Igen,légbőlkapottat akartam írni :D
2021. márc. 13. 12:56
 59/96 anonim ***** válasza:

Engem az idegesít ,hogyti minden egyes ilyen esetre gyógyszert meg hasonlókat tömnétek belékük

Nem beléjük, belétek. Pont közéjük tartozol. A gyógyszer pedig indokolt. Ebben az esetben biztos. Ez betegség, és nem valami életmód, vagy egyedi képesség. Ne kezeljük természetesként.

Nem a mentális betegekkel van bajom. Ne legyen előítélet azèrt mert valaki beteg. Az viszont teljesen jogos felháborodás, hogy beteg, nem kezelik, és még fogadjuk is el. Mit teszel te ezért?

2021. márc. 13. 23:04
 60/96 A kérdező kommentje:

Mit teszek ezért??Élek mind mindenki más...:D

Hagyjuk ezt.Ez kész röhej már.Ki kell kernem valaki véleményét ,hogy beszélgessek másokkal.Be kell gyóslgyszereznem magam ,mert beteg vagyok.Köszönöm!Inkább kihagyom.:D

2021. márc. 14. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!