Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?
Nem éppen a társadalom szüli mindegyiket. A te betegséged pl genetkai, és az agy túlzott dopamin termelése okozza, ami antipszichotikummal tünetmentessé hozható. A betegségednek semmi de semmi köze a társadalmi hatásokhoz.
Az, hogy milyen nagy jó cselekedeteid vannak meg mekkora empatikus lény vagy annak semmi köze a betegségedhez. Megjegyzem "barátom" sokan teszünk hasonló gesztusokat
Amíg nem kezelteted magad addig bármikor kerülhetsz olyan àllapotba, hogy ön-és közveszélyes legyél. Így veszélyt jelentesz a társadalomra, hogy magadra is, ha ilyen felelőtlen vagy, konkrétan a te bajod, ezek után engem nem is érdekel. Én nem akarok utcán ilyen embereket, sem a munkahelyemen. Legyen orvosilag bitosítva, hogy nem veszélyes.
Skizofréniáról van szó, amit nem vagy hajlandó kezeltetni. Folyamatos akusztikus hallucinációkkal. Pszichotikus beteg vagy, akinek nulla betegségtudata van.
Ennek a betegségnek pozitív (ez is negatív jelző) és negatív tünetei. Ezeknek utána lehet olvasni. Ahogy az egész betegségednek.
Márpedig az ilyen ember veszélyes.
Ez csak a saját véleményem, hogy az ilyen betegséggel küzdő embert kötelezni kéne arra, hogy orvosi felügyelet alatt álljon, még akkor is ha megoldható, hogy ne szedjen gyógyszert. Ez kb 0 erőfeszítésbe és havi kontrolvizsgálatba kerül. Ha erre nem hajlandó akkor egy másik embert kijelölni akinek intézkedési joga van, ha azt látja, hogy àllapotrosszabbodás van. Ha még így sem működik a dolog akkor meg ki kell vonni a társadalomból, mert ennyire nincs tudatában a betegségével.
Utolsó előtti.Az hogyhallucinálok, semmi gondom sincs.:D
Jesszusom,kikell beszélek én:D
Na pá!
Az, hogy hallucinálsz pont elég nagy baj, az, hogy mellette éltél meg dühkitöréseket még nagyobb baj.
Ha így gondolkozol remèlem van melletted olyan ember aki èszreveszi, hogy segítségre lenne szükséged, de te erre nem vagy hajlandó. Én simán rádhívnám a mentőt és akkor majd rákényszerülsz az orvosi szakvéleménre.
Összesítve a kommentelők nagy rèsze elmebetegnek tart, akit nem akar az utcán tudni úgy, hogy nem kezelteti magát. Azt gondolják, hogy a skizofrènia nem egy természetes állapot. Vagyis a válaszolók nagy többsége szerint pszichotikus elmebeteg vagy.
Ha már mindenki hülye körülötted, csak te nem, akkor el kéne gondolkodni.
Akkor zárjuk le, mert a kérdező kifogyott az èrvekből.
"Na pá"
Sok sikert "barátom" ha már "ismersz mint a rossz pénzt" Ha nem bánod telibeszarom, mert nem vagyok paranois (mint te)
Remélem a zárt osztályon végzed kényszergyógykezelésen. Társadalomból kivonva. Oda való vagy. Nem az utcára. Eljön ez az idő is. Szerencsère.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!