Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni, hosonszürű társaimmal.
2021. márc. 11. 16:56
 61/96 A kérdező kommentje:

Na de hogy megnyugtassam e kis közösséget,mondok pár tulajdonságot.

Már többször segítettem embereken akik rosszullettek az utcán.Többször jótékonykodtam már.Segítőkész vagyok, legalább is én így érzem.Viszont velem már nem mindenki az.Oda figyelek a környezetemre.Amit érts úgy,hogy pl ha valaki rossz nappal indul azt észre veszem.Sportolok,sütök főzök.Szeretem a könyveket.Az állatokat szeretem.Kiszűröm az omyan embereket akik mérgezik a mindennapjaimat,és azokat kerülöm.

Te ebből csináltál e valamit is barátom?

2021. márc. 14. 08:54
 62/96 anonim ***** válasza:
Vissza tudsz emlékezni arra hogy mikor kezdődött ez pontosan? Valami előhozta vagy teljesen spontán jelent meg?
2021. márc. 14. 08:58
 63/96 A kérdező kommentje:

Több évig fenyegettek meg baszogattak.Ebből kezdődött.Eleinte még nem tudtam ,hogy hangokat hallok ,és beparanojásodtam.Azt hittem ,hogy követnek.Egy alkalommal elmentem hegyet mászni sátorral fent aludtam,és ott jöttem rá hogy hangokat hallok.

Ez egész felismerés ,hogy rossz úton járok ,akkor indult el,mikor már prosztituáltahoz jártam, piáltam meg problémákat okoztam.A nap mikor ráébredtem ,hogy kell változno az volt mikor dührohamaim voltak, és magamban kezdtem folytogatni a rosszakaróímat.Mentem az utcán és olyan dühhel folytogattam magamban őket ,hogy 100 metert mentem úgy ,hogy észre se vettem...

Rájöttem ,hogy a dühöt el kell engednem.Rettentő sok dolgot tettem dühből.De ezen változtattam, és már nem izgatnak azok a dolgok amik akkoriban érdekeltek.

Nagyjából ennyi.

2021. márc. 14. 12:08
 64/96 anonim ***** válasza:
50%
És hogy miért nem akarjuk, hogy ilyen emberek sétáljanak az utcákon. Annyi a szerencséd, hogy anonim vagy. :D
2021. márc. 14. 12:13
 65/96 anonim ***** válasza:
Ha tényleg elengeded a mútbeli sérelmeidet, a hangok is meg fognak szűnni idővel ha zavarnak. Ha meg nem okoz problémát akkor szard le.
2021. márc. 14. 12:20
 66/96 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti.Azt tisztázzuk le,hpgy a sorozatgyilkosok ,az öngyilkosok, a magányosok mind mind a társadalom szüli ki.Ha az emberek egy kicsit is fogyelnének a környezetükre,a családjára és a baráti körére,ilyen gondok nem lesznek.

A bantalmazottból bántalmazó lesz.Ezen mind gondolkozzatok el, hogy azzal ha meggondolatlanul bántasz valakit, mekkora bajt tudsz okozni.És a végén aki okozza ezt az egésszet, mossa kezét ,és mutogat ,hpgy ő megmondta hogy ez és ez ilyen.

Az ilyen embereket kéne móresre tanítani.

2021. márc. 14. 12:42
 67/96 anonim ***** válasza:

66

Nem igaz. Sok embert bántanak, de mindegyikük máshogy birkózik meg ezzel. A gyengébbek revansot vesznek, az erősebbekről lepereg. És van a ritkaság, aki megőrül (te) és hangokat kezd el hallani. Pszichiáter!

2021. márc. 14. 12:44
 68/96 A kérdező kommentje:
:D
2021. márc. 14. 14:20
 69/96 A kérdező kommentje:

Észre se veszed ,hogy saját magadat árulod el...:D

Mit érsz el harevansot érsz el?? Mégtöbb bajt.Mégtöbb haragost mégtöbb irigyet ,mégtöbb erőszakot.

Igen és vannak a gyengék, akikre oda kell figyelni te trotli.Azok azért őrülnek meg ,mert tudják ,hogy nem érdemlik ki.

Menj szepen pszihologushoz.Fingod nincs az élethez:))

2021. márc. 14. 14:31
 70/96 anonim ***** válasza:
Vicces, amikor egy olyan ember küld el pszichológushoz, akinek komoly pszichiátriai problémái vannak, hallucinál. XD
2021. márc. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!