Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni, hosonszürű társaimmal.2021. márc. 11. 16:56
11/96 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva már jó ideje elhatároztam ,hogy egyedül akarom leélni az életemet.De kezdek rájönni ,hogy egy nő segítene.De gáz ,mert nem szeretném ezt titkolni.Viszont egy ekkora gondot,mind ami én vagyok,senki nem válalná fel.
Szeretnék ilyen emberekkel beszélni erről.Mar ha vannak itt ilyenek.
2021. márc. 11. 17:41
12/96 anonim válasza:
Fura. Mikor hallod ezeket a hangokat?
13/96 A kérdező kommentje:
Mindég.
2021. márc. 11. 17:45
15/96 A kérdező kommentje:
Általánosságban mindent tudok már magamról.Tonnányi pszihológiai könyvet elolvastam.
Én hasonló embereket keresek.Kerem kíméljetek meg az ilyen segítségtől.:)
2021. márc. 11. 17:50
16/96 anonim válasza:
Ja, ez olyan, mint amikor az emberek webbeteg segítségével diagnosztizálják önmagukat. Tegyél egy szívességet a társadalomnak és kezeltesd magad. Önmagától nem fog elmúlni, csak rosszabb lesz idővel.
17/96 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Senkinek nem ártottam.Sőt.A kedves embertársaim lehet többet ártottak már masoknak.Önmagamtól valószínű ,nem.Ezért tudakozom.Próbalok okosabb lenni.Ehhez olyan emvereket akarok akik hasonlóak.Mivel te ezt nem tudod igazán felfogni, így kerlek ne írj ide.Köszönöm.
2021. márc. 11. 17:59
18/96 anonim válasza:
Szóval szerinted a hallucinációk teljesen normálisak, egészségesnek neveznéd magad? Addig jó, míg nem mondják a hangok, hogy ölj meg másokat, majd megteszed, mivel csak úgy tudsz szabadulni tőlük. Te komolyan nem vágod a helyzet súlyosságát?
19/96 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz vele, nem tudja, hogy mi is ez valójában, ezért fél az ismeretlentől. Úgy képzeli el ezt, hogy mindenki, aki hangokat hall az a végén rossz dolgokat fog tenni. Picit egyszerű a gondolkodása.
20/96 A kérdező kommentje:
Kérlek hagy már békén.A hétköznapi életedben,a politikusok a szárok legnagyobb része pszihopata.Csak szólok.És fogadok ,hogy nem egy ilyen emberért rajongsz.
2021. márc. 11. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!