Vannak itt olyanok akik hallanak hangokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni, hosonszürű társaimmal.2021. márc. 11. 16:56
31/96 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, hisz hangokat hallasz. :D
32/96 A kérdező kommentje:
Na kösz...Most megnyugodtam :D
2021. márc. 11. 18:26
33/96 anonim válasza:
Egyszer volt 2 hétig tartó pszichózisos állapotom amikor sokszor emberi hangokat és szirénázást hallottam. Szóval ez nem lehet normális állapot semmiféleképpen. DE
Vannak olyan feltételezések is hogy a folyamatos belső hangok vagy monológok segítenek jobb döntéseket hozni és kreatívabbá tesznek.
34/96 A kérdező kommentje:
Igen,a kretivitásban,sőt a munkában is segít.
Amúgy ,azóta nincsenek hangok?
2021. márc. 11. 19:38
35/96 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá kell tennem, hogy ez nem megérzés ,vagy sugallt, vagy belső gondolat,amivel kiakarsz valamit fejtegetni.
Ezek teljesen különálló hangok.
2021. márc. 11. 19:41
36/96 anonim válasza:
Akkor is belőled jönnek. A szigorú férfihang a felettes éned, a védelmező női hang pedig az ösztönén. Legalábbis Freud szerint.
37/96 anonim válasza:
Sokan viszont a felettes én hangját természetfelettinek hiszik és meg vannak győződve róla hogy Isten szól hozzájuk.
38/96 A kérdező kommentje:
De az most miért baj ,hogybelőlem jön?
Mármint,okés ,hangokat hallok,és olykor nehezebb.De mért is kell pszihológushoz fordulnom,ha tudok élni vele?
2021. márc. 11. 20:17
39/96 A kérdező kommentje:
És a védelmező masik férfihang?
2021. márc. 11. 20:18
40/96 anonim válasza:
Nem pszichológus, hanem pszichiáter szükséges. Van különbség a kettő között. Ezt el kell fogadnod, mert sajnos nem vagy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!