Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltatlanok nem félnek a...

Az oltatlanok nem félnek a deltától?

Figyelt kérdés
Akik még nincsenek beoltva, azok nem félnek, hogy elkapják a vírust és meghalnak?

2021. okt. 11. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
0%

Nemmindhalunkmeg. Muhahaha

Nem unjatok meg ezt a dedós baromságot?

2021. okt. 14. 09:00
 72/85 anonim ***** válasza:
0%
Látom, nem. Brühühü
2021. okt. 14. 11:40
 73/85 anonim ***** válasza:
46%

Kár arra hivatkozni, hogy “csak olyat ismerek, aki…”. Párom felvette az oltást, az egész családja szintén, a környezetében is nagyon sokan. Senkinek semmi baja tőle, ellenben a vírusba volt, aki belehalt, és vannak post-covidos ismerősei is. Az én ismerőseim közül hárman haltak meg oltás felvétele után (tavasszal, mikor tesztelés nélkül ráoltottak a betegségre), olyanról nem tudok, akinek maradandó tünete lenne. Akik elkapták hamar kilábaltak, kórházba nem kerültek. Van köztük terhes nő is, ő is otthon meggyógyult. A családomban egy valaki vette fel az oltást, ő azóta is szenved. Állandóan rosszul van, a hormonháztartása felborult. Egy barátnőm ismerőse (őt közvetlenül nem ismerem) agyvérzést kapott az oltás utáni éjszakán. Családtag munkatársa fél fülére megsüketült oltás után.

És mikor páromnak ezeket mesélem alig akarja elhinni, mert az ő környezetében nem tud ilyenről.

De az nem jelent semmit. Attól, hogy nem veled történt, még megtörtént. Én már mindenkinek hiszek. Tök kiszámíthatatlan ez a vírus. Ezért gondolom, hogy az oltás nem sokat ér. Most is van, aki három oltás után kórházba kerül, és van, akinél a delta sem produkál tüneteket. Érthetetlen.

Szóval a kérdésre a válasz: De igen, félek (a deltától is annyira mint az eddigiektől), de nem az oltás fog megmenteni. Amikor a párom elkapta (nagyon rosszul volt), szerencsére nekem nem tudta átadni. Ha akkor oltva lettem volna, biztos arra fogják, hogy azért nem. Így meg csak “szerencsém volt”.Ha meg oltva lettem volna és elkapom, akkor “azért nem lett nagyobb bajom, mert oltott vagyok”. Ha meg oltottan belehaltam volna, akkor “ezért kell oltatni, mert ennyire halálos a vírus, hogy még az oltottak is belehalnak”. Nonszensz.

2021. okt. 27. 09:59
 74/85 anonim ***** válasza:
68%

75

A legfrissebb buzdító szlogen pedig ez:

"Aki nem oltat az az életét kockáztatja."

Ezt a híradóban hallottam.

2021. okt. 27. 10:31
 75/85 anonim ***** válasza:
83%
Nem, már elkaptam kb megse éreztem.
2021. okt. 27. 11:54
 76/85 anonim ***** válasza:
36%

"Amikor a párom elkapta (nagyon rosszul volt), szerencsére nekem nem tudta átadni. Ha akkor oltva lettem volna, biztos arra fogják, hogy azért nem. Így meg csak “szerencsém volt”.Ha meg oltva lettem volna és elkapom, akkor “azért nem lett nagyobb bajom, mert oltott vagyok”. Ha meg oltottan belehaltam volna, akkor “ezért kell oltatni, mert ennyire halálos a vírus, hogy még az oltottak is belehalnak”. Nonszensz."

Ez már olyan mint egy vallás. Mint az ősrégi "Isten teremtette e a világot 5000 évvel ezelőtt?" dilemma. Egy hívőnek hiába mutatod a 65 millió éves dinoszaurusz-fosszíliákat, erre azt mondja hogy "Isten így akarja próbára tenni a hitünket". Nem áll szándékomban a hívő vallásos embereket megsérteni de ez már a facepalm kategóriája.

2021. okt. 27. 11:58
 77/85 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel az újságok azt mondják, hogy rettegnünk kell, ezért nem félek.
2021. okt. 27. 12:09
 78/85 anonim ***** válasza:
21%

Én sem ugyanis nincs mitől

Ez nem egy ebola XD

2021. okt. 27. 14:27
 79/85 anonim ***** válasza:
0%
De be kuldenelek titeket kötelező jelleggel egy covid osztályra, és az elhunytak hozzátartozóinak is nektek kéne kozolnetek.
2021. okt. 29. 20:06
 80/85 anonim ***** válasza:
100%
#79, jó pénzért be is mennék maszk nélkül is, akkor se kapnám el.
2021. okt. 29. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!