Oltatlanok! Hogyan viselitek és miként reagáltok a "megfogsz halni " mondathoz hasonlóan beszólnak? Ti is tapasztaltok ilyet?
Hogyan reagáltok az ilyenre és mii a véleményetek ezekről a mondatokról? Nektek nem esik rosszul?
-Belefogsz halni, ha nem oltatod be magad
- a magad fajták miatt zár be mAjd megint minden
- veszélyezteted mások életét
-a magad -fajták miatt tört ki a járvány
-miiattad lesz 4. hullám
-te is oltás ellenes vagy? (Aki nem kéri ezt az oltást az attól még nem oltás ellenes)
Csak az oltatlanokat kérdezem!
Mindegyikre van rövid válaszom :D
-Belefogsz halni, ha nem oltatod be magad
-nem.
- a magad fajták miatt zár be mAjd megint minden
-nem.
- veszélyezteted mások életét
-nem
-a magad -fajták miatt tört ki a járvány
-nem
-miiattad lesz 4. hullám
-nem
-te is oltás ellenes vagy?
-nem.
Normális ismerőseim vannak, szóval élőben még soha senki nem szólt be. Amúgy, az van, hogy ő is meghal, fura, ha erről nem tud😂 Egyébként meg én nyugodt vagyok, mert legalább nem kaptam tőle agysorvadást, mint ők. Azért itt az oldalon nagyon gyakran jelentkezik náluk ez a mellékhatás.
Egyébként, ha miattam zár be minden, akkor kérje számon azokon, akik azt hazudták neki, hogy az oltottaknak nem lesznek korlátozások 😉 Ha a magamfajták miatt tört ki a járvány, akkor emlékeztetném, hogy akkor még ő is oltatlan volt.Tehát nem volt olyan, hogy "magamfajta". Amúgy meg nem szoktam már rájuk ennyi választ pazarolni, mert annyira sötétek, hogy úgy se értik, kiderült már itt pár kérdésnél.
Egy szempontból jó, hogy ez az egész megtörtént. A sok senkiházi, gyáva, birka, paranoidnak a rejtett személyiségük felszínre tört.
Onnantól, hogy rohantak kifosztani a boltokat kézfertőtlenítőért, élesztőért, wc papírért, szajkózták az újabb és újabb propagandákat, pfizer vakcináért ölték egymást a kígyózó sorokban, egészen odáig amíg követelték az oltatlanok jogfosztását és oltatják magukat újra és újra, és most tenyerüket dörzsölve várják az oltatlanok halálát.
Merthogy ezek mind ugyanazok a személyek, kétség ne legyen efelől.
Mindezt azért mert a kormány, a mainstream média, és a celeb senkik által feljogosítva érezték magukat.
Most már bármi is lesz az egésznek a vége, ezt sosem mossátok le magatokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!