Oltatlanok! Hogyan viselitek és miként reagáltok a "megfogsz halni " mondathoz hasonlóan beszólnak? Ti is tapasztaltok ilyet?
Hogyan reagáltok az ilyenre és mii a véleményetek ezekről a mondatokról? Nektek nem esik rosszul?
-Belefogsz halni, ha nem oltatod be magad
- a magad fajták miatt zár be mAjd megint minden
- veszélyezteted mások életét
-a magad -fajták miatt tört ki a járvány
-miiattad lesz 4. hullám
-te is oltás ellenes vagy? (Aki nem kéri ezt az oltást az attól még nem oltás ellenes)
Csak az oltatlanokat kérdezem!
Ja 10-es és még azt is hozzáteszem, hogy azóta sem oltattam be magam!
Erre varrjál gombot!
És amikor jobban lettem, suttyomban kiszaladtam én is fertőtlenítőért, meg miegymásért!
20-as voltam.
Hehe
Szerintem mindehol azt olvasni, hogy az oltatlanok ijesztgetik az oltottakat hogy feldobjak a pacskert az oltás miatt.
Nagyon unatkoztok?
Szakadjatok már le a témáról. Nincs jobb dolgotok? Család, haverok, buli. Mi a f.sz bajotok van már?!
Semmi sem kötelező. Mindenki vállalja hogy a covidtol patkol el vagy az oltastol patkol el. Rinygépek!
Oltottak! Hogy reagaltok arra hogy 2-5-10 even belül meghaltok az oltas miatt? Es arra hogy sterilizaltak lesztek? Esetleg az 5g csipppecskére amit beletek ultettek? Vagy esetleg az AIDS vírusra amit beletek lottek a vakcinával?
Mit szóltok mindehhez?
🤫😁🤔😛🤣
Én nem vagyok szélsőséges. Egyiket se én találtam ki. Erről beszélnek az emberek a neten. Itt, facebookon, egyéb helyeken..
Sőt, még röhejesebbek is vannak.
Sajnos ez sem 100%-osan hatékony. Különben rég vége lenne. Persze nem is állították soha.
Ahogy az infuenzara sem az, de legalább van. Az AIDS meg nem terjed a levegőben egy tüsszentéssel. Nincs ellene védőoltás az igaz, de ha gyanús (vagy bizonyított) a HIV, vannak kezelési módok, amelyek gátolják a vírusszaporodást, és nem alakul ki az AIDS. Mellesleg aki "vigyáz magára" igen kicsi az esélye, hogy elkapja.
Amugy meg a megelőzés (vakcinák) a cél, semmilyen vírusra NINCS gyógymód max az immunrendszer. Ezért nem 100%-osak ezek sem. Mert nem akadályozza meg a fertőzést. Csak egy "mankó ", amellyel jobbak az eselyeid ha megfertőződsz.
Gondolom lesz majd ilyen is, valamikor. Talán. Vagy legalább hatékonyabb, amit nem kell fel évente ismetelgetni.
Mindkét oldal undorító, amelyik ezeket nyomja. És minket oldalon vannak rinyagepek. Van aki az oltastol rinyal van aki a koronatol.
És van akinek sikerült agyat növeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!