Oltatlanok! Hogyan viselitek és miként reagáltok a "megfogsz halni " mondathoz hasonlóan beszólnak? Ti is tapasztaltok ilyet?
Hogyan reagáltok az ilyenre és mii a véleményetek ezekről a mondatokról? Nektek nem esik rosszul?
-Belefogsz halni, ha nem oltatod be magad
- a magad fajták miatt zár be mAjd megint minden
- veszélyezteted mások életét
-a magad -fajták miatt tört ki a járvány
-miiattad lesz 4. hullám
-te is oltás ellenes vagy? (Aki nem kéri ezt az oltást az attól még nem oltás ellenes)
Csak az oltatlanokat kérdezem!
Nem kaptam még ilyen kérdéseket, de nem is vagyok olyan körökben ahol felmerülhet ez a téma.
Meghalni meg mindenki meg fog egyszer 🤷♀️
Nem tapasztalok ilyet. Sot az en kornyezetemben a nagy tobbseg oltasellenes.
Ha meg valaki megis ki akarna oktatni, van mivel visszavagnom, januar óta oltás kampányban dolgozom, és több informaciom van mint a sok kanapeharcosbak.
Izraelben már bevezették, hogy csak az számít oltottnak, aki 3 oltást kapott. Kíváncsi vagyok, hányszor kell egy birkát beoltani ahhoz, hogy leessen neki a tantusz, hogy csúnyán átbaxxák.
Bár az önvédõ mechanizmusuk majd biztos biztos kilogikázza valahogy, hogy azért kell ez a sok oltás, mert annyira hatékony😹
Épp ezért én szimplán bekamuzom, hogy beoltattam magam, így egy csomó meddõ vitát elkerülök.
13-as
Arra én is gondoltam, hogy kamuznom kéne,
Valahogy az én környezetemben ez gyakori kérdés, téma, hogy be vagyok e oltva,
Főleg, hogy juniusig gyárban dolgoztam, tudjatok milyen a gyár, ott aztán meg a pletyka, nagyon sok az okos ember, mindenki mindent jobban tud,
Folyton bele ütik az orrukat más dolgába.
Nyáron pedig balatonon dolgoztam, szezon munka,
Nem kellett a munkához a védettségi igazolvány,
Viszont a főnököm folyton b@sztatott, engem hibáztatott mindenért,
Hogy "majd megint nem lehet menni sehova, az olyanok miatt mint te, mert nem oltatjátok be magatokat "...stb
Lehet, hogy az lesz a legjobb a azt mondom hogy beoltottam magam,
Bár egy munkahelyen kiderül előbb utóbb
10
"Egy szempontból jó, hogy ez az egész megtörtént. A sok senkiházi, gyáva, birka, paranoidnak a rejtett személyiségük felszínre tört.
Onnantól, hogy rohantak kifosztani a boltokat kézfertőtlenítőért, élesztőért, wc papírért, szajkózták az újabb és újabb propagandákat, pfizer vakcináért ölték egymást a kígyózó sorokban, egészen odáig amíg követelték az oltatlanok jogfosztását és oltatják magukat újra és újra, és most tenyerüket dörzsölve várják az oltatlanok halálát.
Merthogy ezek mind ugyanazok a személyek, kétség ne legyen efelől.
Mindezt azért mert a kormány, a mainstream média, és a celeb senkik által feljogosítva érezték magukat.
Most már bármi is lesz az egésznek a vége, ezt sosem mossátok le magatokról!"
Ez durva általánosítás.
Én kérlek szépen, pont március 15-én (tehát amikorra már a tetőfokára hágott az országban a feszültség) vasárnapra virradóra lettem olyan beteg, hogy 3-4 napig szinte a világomat sem tudtam. Nem fulladtam tipikus és nagyon erős influenzás tüneteim voltak és kb. 2 napon keresztül még a kenyeret sem vette be a szervezetem, mert csak fostam és fostam, kristálytiszta vizet!
Rázott a hideg, lázam volt, lázálmaim és rettentően rosszul voltam, szinte vinnyogtam a rosszulléttől. Kb. pénteken lettem jobban, utána már farkasétvágyam volt.
Még két hétig fent maradtam a szobámban, mert "lehet, hogy ez a vírus volt", és nem akartam, hogy miattam az egész házat lezárják. Mert pl. a házban működik a hivatal is.
Na most... te 10-es, ha éppen pechedre akkor betegszel meg, amikor a nagy lezárások történtek, te a hetek óta tartó, egyre növelt országos feszültségben, te mit tettél volna?
Ha akkor feladom magam az orvosoknak, akkor szerintem engem zsákban vitte volna el a fehér szkafanderes emberek!
Könnyű annak, aki akkor, a legkritikusabb első lezárt napokban, nem volt éppen beteg! (Akár korona, akár nem!)
És amikor ezt elmeséltem ennek-annak, azt mondták, hogy akkoriban sok ember volt így, már 2019-ben is, mert már akkor is itt volt ez a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!