Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltatlanok nem félnek a...

Az oltatlanok nem félnek a deltától?

Figyelt kérdés
Akik még nincsenek beoltva, azok nem félnek, hogy elkapják a vírust és meghalnak?

2021. okt. 11. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:
Nem az emberélet érdekli őket, hanem a gazdaság. Ha leáll, akkor nem lesz bevételük.
2021. okt. 11. 12:48
 22/85 anonim ***** válasza:
82%
Dehát ők állítják le a gazdaságot a lezárásokkal....??
2021. okt. 11. 12:50
 23/85 A kérdező kommentje:
Azért, mert túlterhelődnek a kórházak és nem lesz egyéb kapacitás az intenzív osztályokon. Én egy szóval nem mondtam, hogy ez a vírus nem veszélyes és nem okoz többlethalálozást. A transzplantációs klinikán 10-ből 5 sikeresen átesett transzplantációs páciens belehalt a vírusba. Másrészt, ha túlterhelődik az intenzív akkor tolódik minden egyéb beavatkozás.
2021. okt. 11. 12:53
 24/85 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjuk már ezt a mesét...Most lesznek túlterhelve a kórházok a sok oltott miatt, de imádkozok, hogy ne legyen igazam.
2021. okt. 11. 12:54
 25/85 A kérdező kommentje:

Milyen mese? Ezek tények. Ha nem lenne hatással a vírus az osztályok túlterhelésére, akkor már rég lesz*rták volna az egészet. Nekem egy közeli barátom azért halt meg, mert nem tudták rendesen ellátni a sok covidos miatt. Minden egyéb műtétet tologattak, a daganatos betegeket hazaküldték, mert nem volt elég szakember.

Ha nem lett volna oltás, akkor megint nagyon sokan lélegeztetőgépen lennének.

2021. okt. 11. 13:01
 26/85 anonim ***** válasza:
89%
És erre az a megoldás, hogy küldjünk el szakembereket mert nincsenek beoltva ugye? Ennyire érdekli őket az egészségügy. Ne legyél már naiv. Én se vagyok oltva és nem voltam beteg évek óta. Egyik barátom sem aki nem oltott, ellenben a barátnőm aki oltott folyamatosan szarul van. De nekem mindegy, mindenkinek joga van naivnak lenni.
2021. okt. 11. 13:08
 27/85 A kérdező kommentje:

Szerintem a kötelezővé tétel egy undorító húzás volt. Hiszen, aki be van oltva, annak nem kellene félnie attól, hogy elkapja a vírust. Aki pedig nincs beoltva, az pedig különben sem fél a vírustól eléggé.

Én már leírtam, hogy nem különböztetem meg az embereket, mindenkinek a saját döntése, és ezért nem szabad felelősségre vonni senkit sem. Egy jó tanács, ha kérdezik, mondd azt, hogy oltva vagy, és tereld a témát, hogy elkerült a diszkriminációt.

2021. okt. 11. 13:12
 28/85 anonim ***** válasza:
79%

Az oltatlanok nem félnek a deltától?

-Nem.

Akik még nincsenek beoltva, azok nem félnek, hogy elkapják a vírust és meghalnak?

-Nem.

2021. okt. 11. 13:23
 29/85 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem érdekel ha emiatt diszkriminál valaki, nem fogok hazudni. Nem mások véleménye szerint élek, ha emiatt valaki beszól akkor jobb is, legalább tudom kit kerüljek :D
2021. okt. 11. 13:32
 30/85 anonim ***** válasza:
71%

Naggyon félek, majd összef....som magam a félelemtől.

Ja, tegnap színházban voltam, kb. egymás seggébe értünk, keskeny, szűk helyek vannak a sorok között, a mellettem ülőnek is a szájában voltam majdnem. Oltottak és oltatlanok együtt voltunk.

Egy jó nagy túltolt baromság az egész.

2021. okt. 11. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!