Az oltatlanok nem félnek a deltától?
Milyen mese? Ezek tények. Ha nem lenne hatással a vírus az osztályok túlterhelésére, akkor már rég lesz*rták volna az egészet. Nekem egy közeli barátom azért halt meg, mert nem tudták rendesen ellátni a sok covidos miatt. Minden egyéb műtétet tologattak, a daganatos betegeket hazaküldték, mert nem volt elég szakember.
Ha nem lett volna oltás, akkor megint nagyon sokan lélegeztetőgépen lennének.
Szerintem a kötelezővé tétel egy undorító húzás volt. Hiszen, aki be van oltva, annak nem kellene félnie attól, hogy elkapja a vírust. Aki pedig nincs beoltva, az pedig különben sem fél a vírustól eléggé.
Én már leírtam, hogy nem különböztetem meg az embereket, mindenkinek a saját döntése, és ezért nem szabad felelősségre vonni senkit sem. Egy jó tanács, ha kérdezik, mondd azt, hogy oltva vagy, és tereld a témát, hogy elkerült a diszkriminációt.
Az oltatlanok nem félnek a deltától?
-Nem.
Akik még nincsenek beoltva, azok nem félnek, hogy elkapják a vírust és meghalnak?
-Nem.
Naggyon félek, majd összef....som magam a félelemtől.
Ja, tegnap színházban voltam, kb. egymás seggébe értünk, keskeny, szűk helyek vannak a sorok között, a mellettem ülőnek is a szájában voltam majdnem. Oltottak és oltatlanok együtt voltunk.
Egy jó nagy túltolt baromság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!