Az oltatlanok nem félnek a deltától?
Szerintem nem a halál a legfélelmetesebb a covidban, hanem az esetleges szövődmények, amikről még nem tudunk semmit sem. Pl. ha egy két éves gyerek elkapja, és nehezebben fog koncentrálni, gondolkodni, mert kialakul nála a "covid-köd", akkor a személyiségfejlődésben és a kognitív fejlődésekben visszamaradhat. Egy félév kiesés is sokat számít egy gyermek esetében.
Rengetegen szenvednek poszt-covidban, fogalmunk sincs, hogy milyen tüdőkárosodást és vérrögöket okozhat a későbbiekben.
De nem ítélek el senkit sem, aki nem szeretne élni a védekezés lehetőségével.
Aki még oltatlan az biztos nem fél a vírustól, sokuk már át is esett korábban 1-2 covidon, de nyárra már ők is nagy valószínűséggel be lesznek oltva, rengeteg korlátozás, és nehezítés van ezzel kapcsolatban.
A szüleim már felvették, nemsokára szerintem én is felveszem.
Nincs kedvem folyamatosan PCR tesztel szórakozni az utazások alatt, nyáron meg pláne...
Egyetértek veled, én sem voltam az elsők között, akik rohantak áprilisban a fájzerért, mert ezt és azt mondták. A propaganda engem nem befolyásol semmilyen tekintetben sem, viszont logikusan végiggondolva, és függetlenül a politikától, sokkal kisebb kockázata van az oltásnak. De ez én vagyok, ezt a józan eszem mondja, nem Orbán vagy Szlávik. A másik dolog pedig az, hogy nem tudjuk eltűnik-e a vírus, egyesek azt mondják, hogy jövő tavasszal már csak egy sima mezei náthára fog hasonlítani, mások szerint még fertőzőbb és veszélyesebb lehet. Ha viszont nem tűnik el, akkor az oltatlanok előbb utóbb el fogják kapni.
Az oltásfasizmust sem értem, hiszen akik oltottak, azoknak kutya bajuk van, nem úgy van? Akkor mégis mitől félnek?
Oltatlan vagyok, nem "antivaxxer összeesküvéselmélethívő" hanem "mindenki döntse el maga"-párti. Nem kérek oltást mert teljesen egészséges 33 éves vagyok jó erőben, és a fertőzés utáni antitestek bizonyítottan többet érnek mint a vakcina (amelynek a hatásossága ugyebár pár hónap után úgyis csökken).
Ráadásul a sok országban látható nyomásgyakorlás még inkább eltántorít az oltástól. Az oltatlanok hibáztatása pedig egyenesen vérlázító és általában olyan "érvelés" szokta követni ami ezer sebből vérzik.
Az oltás 2023 januárjáig kísérleti fázisban van, ezt még Szlávik is megmondta. Tehát, aki oltat, az mind kísérleti nyuszi.
Nem félek a vírustól. A félelem, a pánik csak gyengíti az immunrendszer erősségét.
Mindent megteszek saját testi és lelki egészségemért. Amióta van ez a cirkusz nem voltam covidos, se beteg, vagy csak nem tudok róla.
Ha nem lenne ez az erőszakos, félelemkeltő, agymosott propaganda, az emberek nem is tudnának arról, hogy most mi van, hisz egy évben kétszer van influenza járvány, amikor úgyis sokan betegek.
Amit ennyire erőszakosan nyomnak az emberre, ott már bűzlik valami.
Sőt, a legtöbben úgyis tudják, hogy a média és a politikusok hazudnak, miért pont most mondanának igazat?
Voltam covidos, bivaly immunitásom van. De ha nem lenne, akkor sem oltatnám be magam, mert az elejétõl fogva bûzlik ez a járványhiszti.
Évente 10 millió ember hal éhen világszerte, de most hirtelen nagyon fontos lett nekik az emberélet. Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!