Az oltatlanok nem félnek a deltától?
# 38
Érdekes, a munkahelyemen a pesti telephelyen 87% az átoltottság, közvetlen csapatomban csak 1 ember nem oltatott, az egyetemen a csoporttársaim közül akikkel jóban vagyok, mindenki oltatott, baráti körömben mindenki oltatott (1 szoptatós anyuka, 1 akkor terhes kismama, azóta megszületett az egészséges fia), szűk családban mindenki oltatott.
Szoktam mondani, hogy az ismerősi kör nem repreztentatív minta, de ez már lassan az, ez már 40-50 ember, akinek ha baja lenne az oltástól, eljutna hozzám a híre.
Ehhez képest 1 barátnőmnek borult fel talán 2 ciklusa, aztán helyre is állt.
Senki másnak semmi.
Ellenben volt, hogy találkoztam ismerősömmel, mesélte, hogy 31 éves ismerőse elhunyt, több volt gimis tanárom elhunyt, apum több kollégája elhunyt, poszt-COVID-ról minden felől hallom a híreket.
Higgy amiben akarsz, te kísérleti nyuszi.
Én is abban hiszek, amiben akarok, történetesen saját immunrendszeremben, hisz minden egyes nap teszek saját testi és lelki egészségemért, és mivel csak az lesz beteg, aki arra fogékony, ezért nagy valószínűséggel nekem semmilyen problémám nem lesz. Lehet már úgy ment át rajtam, hogy észre se vettem ezt az influenzaszerű, mesterségesen előállított vírust.
Ja, és nem kell térítgetni, érzelmileg manipulálni, mert hatástalan rám nézve. Leszrom a magadfajták gondolkodását, hozzáállását, a 100. emlékeztető oltásból a részemet önként átadom nektek.
Vadászkiállításra bárki mehet, de egy ásványkiállításra nem tudok, de egyidőben van a kettő. Ja igen, a vadászkiállításon nem fertőző a vírus, csak minden máshol. 😒
Ez a posztkovidozás is nevetséges.
A vírusos megbetegedések utáni általános levertség azóta ismert jelenség, amióta a vírusok.
Az miért nem zavart eddig senkit, ha az emberek attól levertek, attól fáj mindenük, hogy 12 órázni, háromműszakozni kell éhbérért?
És a halál az kevésbé félelmetes, mint az oltás okozta lehetséges mellékhatások, amik valószínűleg nem is lesznek?
Mindegy, nem akarok senkire sem rábeszélni semmit, én csak az érveimet írom, ne vegyétek magatokra! Tiszteletben tartom mindenki döntését. Csak ne hasonlítsuk a koronavírushoz az influenzát, mert egyáltalán nem ugyanolyan súlyosságú megbetegedést okoz a kettő, másrészt, ha erősebb a vírus, akkor az immunrendszer nem tud eléggé védekezni (pl. HIV, Ebola).
# 47
Én még soha életemben nem voltam vírusos betegség után hónapokig levert, pedig szerintem nem épp megfelelően működik az immunrendszerem.
Pláne nem ment el másfél évre a szaglásom, az ízérzékelésemmel sem történt semmi egyéb vírusoktól, nem kaptam szívizomgyulladást, nem volt ködös az agyam, nem váltam gondolkozásra képtelenné, elhúzódó köhögés ugyan volt, de nem lett heges a tüdőm. Fülzúgás alakult ki valamelyik után, de a többi nem volt nálam más vírusfertőzés után.
A fentiek a COVID után viszont nagyon gyakoriak, szomorúan gyakoriak. Poszt-COVID-ambulanciák léteznek.
Remélem, az immunrendszereden túl a vezetési képességeidben is bízol és nem kötöd be magad az autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!