Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltatlanok nem félnek a...

Az oltatlanok nem félnek a deltától?

Figyelt kérdés
Akik még nincsenek beoltva, azok nem félnek, hogy elkapják a vírust és meghalnak?

2021. okt. 11. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 A kérdező kommentje:
Igen, szomorúan keveset hangoztatják a poszt-covidos eseteket. Arra viszont még gyógymód sem létezik, és a tudósok a mai napig nem tudják még, hogy mit okozhat ez a vírus, hiszen ilyennel még soha nem találkozott az emberiség. Ha laborban készült, ha természeti eredetű, akkor sem tudják előre megjósolni, hogy várhatóan milyen szövődményeik lesznek. Az oltást viszont a megfelelő biztonsági előírásoknak megfelelően hozták létre, és lehetőleg úgy, hogy a jövőben ne okozzon súlyos mellékhatásokat.
2021. okt. 11. 14:40
 52/85 anonim ***** válasza:
25%
Azt olvastam jópár helyen és tudásom alapján logikusnak tűnik, hogy az immunrendszer okozza azokat a károsodásokat, amelyeket poszt-COVID-nak nevezünk. Gondolom az időben megkezdett szteroid-terápia segít rajtuk.
2021. okt. 11. 14:42
 53/85 A kérdező kommentje:
Okozza bármi is, nem jobb megelőzni? A heves immunreakciót is a vírus indukálja.
2021. okt. 11. 14:49
 54/85 anonim ***** válasza:
85%
Vettek vért tőlem eleget az életem során, hidd el nem félek a tűszúrástól. Olyan nehéz elképzelni, hogy nem félek se az oltástól, se a vírustól, se a szövödményektől, semmitől? De attól még nem kérek egy ismeretlen eredetű löttyöt magamba. Ugyanígy nem szedek gyógyszert, nem járok mekibe, nem iszok alkoholt és stb. Eldönthetem mit kérek a testembe és mit nem, és nem félelemből nem kérem, csak nem érzem rá szükségét.
2021. okt. 11. 15:32
 55/85 anonim ***** válasza:
85%

"nem fél a haláltól, de egy tűszúrástól be van f*sva."

Nem a tűszúrástól hanem a tartalmától és ezt te is tudod mert többen leírták. Ne legyél ilyen nehéz.

2021. okt. 11. 18:02
 56/85 anonim ***** válasza:
84%
Nem, és a görög ábécé többi betűjétől sem. Valahol a kappa vagy a szigma variáns környékén már csak megunjátok a témát ti is végre.
2021. okt. 11. 18:53
 57/85 anonim ***** válasza:
44%

56

Könnyen megeshet,hogy lesz véső ómega variáns is...Vétek lenne árván hagyni a többi betűt.

2021. okt. 12. 00:12
 58/85 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Miért kellene félni? Máskor is voltak járványok, másba is bele lehet halni. Ha félnék, az utcára sem mennék ki, mert elüthet egy autó. Sokkal nagyobb esély van másban meghalni, akkor most rettegjünk mindentől?
2021. okt. 12. 17:12
 59/85 anonim válasza:
78%

Édes Drága Istenem...

Számomra annyira elképzelhetetlen, hogy látnak az emberek az orrukig.

Komolyan megengeditek, hogy valami teljesen ismeretlen anyagot belétek lőjjenek?? Nekem semmi közöm hozzátok, a ti életetek, de én inkább a házból sem megyek ki, minthogy megengedjem az oltást, sőt, önként rohanjak utána.

2021. okt. 13. 07:33
 60/85 anonim ***** válasza:
73%

Valaki tudna nekem arra értelmes választ adni, hogy most ugye elméletben járvány van, akkor miért zárják le hazánkban a kórházakat? Járvány idején nem véletlenül nyitva kéne, hogy legyenek? Sőt, még sima betegekhez, tehát nem covidosokhoz, szinte bejutni lehetetlen?

Katonaság minek? Félelemkeltésnek? Mivel ezt az adminisztrációs dolgot nem veszem be, főleg, hogy Pesten gépfegyverekkel masíroztak. Mint a háborúban.

És miért járvány idején engedik meg, hogy több ezer egészségügyis dolgozó hagyja el a pályáját?

Várom a válaszokat.

2021. okt. 13. 07:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!