Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi köze van az oltatlanoknak...

Mi köze van az oltatlanoknak a laposföld hívőkhöz?

Figyelt kérdés
Őszintén, eddig az se tudtam, hogy van ilyen mozgalom, vagy mi, hogy laposföld hívők. Erre most mást se látok, csak ha valaki nem kérte a Covid elleni oltást, az laposföld hívő. Ki találta ki ezt a hülyeséget? Volt egy laposföld hívő, aki nem oltatott és az oltottak kitalálták ezt az ostobaságot, hogy akkor minden oltatlan laposföld hívő? Állítólag az oltottak nagyon hisznek a tudományokban, ők maguk is nagyon okosak. Akkor miért nem sikerül észrevenni, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz? Kb.olyan, mintha azt mondanák, akinek oviban szívecske volt a jele, az szereti a tökfőzeléket😂

#oltatlan #koronavírus #COVID #laposföld hívő
2021. júl. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
86%
Semmi.
2021. júl. 18. 10:37
 2/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rövid, velős választ. Én is így gondolom, de sajnos egy csomóan nem, ezért érdekelne az ő magyarázatuk is.
2021. júl. 18. 10:41
 3/65 anonim ***** válasza:
55%
Mi köze volna?Ezt a baromságot kitalálták és ennyi.Értelme semmi ahogy a nagy érveiknek sem ugyanis hosszú távon nem bizonyított.Rövid távon viszont sok a probléma csak jobb a homokba dugni a fejeket és lehülyézni mindenkit és konteósnak nevezni mert ez is imádott szövegük és a biztonsági öves buta duma is amitől már herótom van mert rohadtul nem jó hasonlat
2021. júl. 18. 10:44
 4/65 anonim ***** válasza:
41%
Alapból semmi, csak mindketten ugyanolyan hülyék, ezért LEHETSÉGES, hogy aki oltástagadó, az laposföld hívő IS.
2021. júl. 18. 10:50
 5/65 A kérdező kommentje:
Persze, meg az is LEHETSÉGES, hogy aki oltatlan, az nem laposföld hívő, meg az is, hogy egy oltott laposföld hívő. Mégse hívnak minden oltottat laposföld hívőnek 🤷
2021. júl. 18. 10:56
 6/65 anonim ***** válasza:
35%

Csak a hasonlóság alapján vonják össze őket.

Ez persze egy előítélet, de van alapja.

2021. júl. 18. 11:08
 7/65 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ. Az oltatlanok is több okbül lehetnek oltatlanok.

Vannak azok, akik azt hiszik, hogy 5G chip-et oltannának beléjük és billgécc követné őket, meg vannak azok, akik úgy gondolják, hogy mivel "túl hamar" lett készen az oltás, ezért nem biztonságos.

Az előbbi az a laposföldesekkel van egy szinten, a másik meg talán egy kicsit paranoiás, de elfogadom ha ő így gondolja és nem tartom a laposföldesekkel egyszintűnek.

2021. júl. 18. 11:30
 8/65 anonim ***** válasza:
25%

"elfogadom ha ő így gondolja"

Sajnos ő is a laposföldesek KÖZELÉBEN van, mivel NEM NÉZETT UTÁNA a dolgoknak, csak megrettent valamitől, és most reszket.

De ha utánanézne, akkor kiderülnének a VALÓS kockázatok, és akkor menne oltatni.

2021. júl. 18. 11:33
 9/65 anonim ***** válasza:
93%

Amíg nem kötelező az oltás, mindenkinek a saját döntése, hogy beoltatja-e magát és nem terjeszti a hülyeséget, hogy 5G vagy mindmeghalunk az oltástól, addig engem nem zavar ha valaki nem oltatja be magát. Ismerőseim között is van, aki egyébként értelmes, mégis úgy döntött, hogy nem oltatja be magát. Ő nem b*tat engem, hogy én miért oltatom be magamat, én meg nem b*tatom őt, hogy miért nem oltatja be magát. Ennyi.

Van elég feszültség meg uszítás, gyűlölködés ebben az országban, igazán nem kell több.

Az 5G-sek meg az oltás ellen szólongók más kategória, azok hülyék.

2021. júl. 18. 11:40
 10/65 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább az van közel a laposföld hívőkhöz, aki azt hiszi, mindent tud az oltásokról, meg azt is, amiről a legnagyobb kutatók is azt nyilatkozzák, "jelenlegi tudásunk szerint", "nem bizonyítható" stb. De ő tudja, mert mindenkinél okosabb, és mindenki más laposföld hívő hülye, aki nem hisz vakon.
2021. júl. 18. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!