Mi köze van az oltatlanoknak a laposföld hívőkhöz?
nem kérdező
az oltatlanság mellett nem szól racionális érv
mond azt, hogy lusta vagy elmenni oltatni
vagy, hogy téged egyébként sem érdekelnek a zenés-táncol rendezvények
ez mind lehet legitim
de ne próbáld már megmagyarázni, hogy te olyan kockázatoktól rettegsz, aminél a mindennapos életviteleddel ezerszer nagyobbakat vállalsz be gondolkodás nélkül
mondjuk szoktál-e azon rettegni, amikor autóba ülsz, hogy esetleg te leszel annak az 500 embernek az egyike, aki aznap meghal autóbalesetben?
mert ez tízezerszer sanszosabb ám, minthogy egy ritka mellékhatás áldozata leszel
"igen, simán beadatnám a türkmén vakcinát ha orbán miniszterelnök úr azt vásárolná még a magyarországi bevizsgálás és engedélyezés előtt, "
sajnálom, hogy agymosott vagy, de nem bemondásra engedélyezték a vakcinát, és nem sürgetésre
több millió embernek beadták már, mielőtt egyáltalán hozzánk került
és már februárban elismerte a WHO, hogy a kínai vakcina is ugyanolyan jó, mint bármelyik másik
be is fogta a pofáját a DK, mostmár azért nektek is illene
#52! Nem vagyok lusta. Bár az tény, hogy 99%, hogy az autoimmun betegségem az oltás hatására tünetekkel járna és most, hogy végre hagynak dolgozni, meg élni, inkább azt választom, mint, hogy arra pazaroljam az időt, hogy otthon döglődöm vele. Ha akarod, ezt nevezheted lustaságnak is. A zenés-táncos rendezvények nélkül is megvagyok, ez is igaz.
Nagyon ritkán ülök autóba, azt viszont elismerem, hogy abban is meghalhatnék. A szám is igaz, bár remélem nem csak Mo.-ra értetted, mert szerencsére az messze nincs ennyi. Ha annyi lenne, még ritkábban ülnék be.😕
Azonban nem gondolom, hogy azok a mellékhatások olyan ritkák lennének. Hál'Istennek, a környezetemben senki nem halt meg még autóbalesetben, sőt, covidban se. Olyanról is csak hallottam, ismerősöm ismerőse kórházba került utóbbival, aztán kijött élve. A környezetemben elég sokan, beleértve magamat is, csak simán átvészelték, mint bármilyen más vírust. Olyan ismerősöm viszont rengeteg van, akinek oltás után cikluszavara/magas vérnyomása/vérröge/gyulladása,fájdalma/nehézlégzése/depressziója alakult ki. Illetve maga az oltási reakció okozott kellemetlen egy hetet. (Csak annyira volt durva, mint nálam maga a vírus.) Vagy csak hirtelen meghalt.(Utóbbiról nem gondolom, hogy feltétlenül összefüggés van, idős volt.)
nem a miniszterelnök vagy mondjuk egy korrupt EU-s bürokrata döntése okán döntök egy vakcina előnyeiről vagy hátrányairól
a modern gyógyszeripari standardok nagyon magasak, de egy olyan szituációban, ahol egy új problémára gyors megoldást kell adni ott a körülményeskedés nevetséges
Szerintem Merkely Béla, a semmelweis gyógyszerész karának a dékánja nem szorul rá arra, hogy csak azért, hogy orbánéknak kedveskedjen kiadjon egy olyan szakvéleményt, ami szakmailag igénytelen.
Ha ő azt mondja, hogy a kínai vakcina klinikai vizsgálatai olyan fázisban vannak, hogy a ritkán előforduló mellékhatások 99,9%-a már fel van térképezve, akkor én azt el fogom neki hinni.
az EU meg pénzügyi okokból ragaszkodik a merev bürokráciájához, és a saját házi szabályaihoz
de most tényleg, az micsoda, hogy annak a politikusnak aki az EU-s vakcinabeszerzést vezette (Stella Kyriakides)
valahogy megjelent a számláján 4 millió euró
és akkor most neki kellene elhinni, hogy melyik a jó vakcina és melyik a rossz?
és egyébként szögezzük le
órbáán senkit nem kényszerített arra, hogy egyáltalán beoltassa magát
csak lehetővé tették, hogy akinek jó a kínai vagy orosz vakcina az megvédhesse magát a súlyos szövődményekkel szemben
"akkor nem is neked válaszoltam, hanem annak, aki ezt írta. Akkor viszont nem értem miért nem nézed meg mire válasz egy hozzászólás."
Függetlenül attól, mire reagáltál, maga a reakciód értelmetlen volt. Én erre mutattam rá.
Tehát orbán nem korrupt, de az EU korrupt. Logikus... :)
Egyébként meg ha a kínai vakcinában megbízol, nem értem miért nem tudod leírni, hogy a türkménben is megbíznál ha orbán épp abból vásárolna be még az engedélyezés előtt.
Úgyhogy én végeztem is, értelmetlen írni neked bármit, mert úgyis olyanokat írsz, amit senki se kérdezett vagy állított, arra, amit kérdeznek meg úgyse válaszolsz.
nem a kínai vakcinában, és nem ÓRBÁÁÁÁN parancsára
ezt kellene már felfogni DK-s elvtárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!