Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi köze van az oltatlanoknak...

Mi köze van az oltatlanoknak a laposföld hívőkhöz?

Figyelt kérdés
Őszintén, eddig az se tudtam, hogy van ilyen mozgalom, vagy mi, hogy laposföld hívők. Erre most mást se látok, csak ha valaki nem kérte a Covid elleni oltást, az laposföld hívő. Ki találta ki ezt a hülyeséget? Volt egy laposföld hívő, aki nem oltatott és az oltottak kitalálták ezt az ostobaságot, hogy akkor minden oltatlan laposföld hívő? Állítólag az oltottak nagyon hisznek a tudományokban, ők maguk is nagyon okosak. Akkor miért nem sikerül észrevenni, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz? Kb.olyan, mintha azt mondanák, akinek oviban szívecske volt a jele, az szereti a tökfőzeléket😂

#oltatlan #koronavírus #COVID #laposföld hívő
2021. júl. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
42%

A kínai vakcina szükségmegoldás.

Jó volt arra, hogy ne haljanak meg annyian.

MOST MÁR VAN JOBB IS!

Amúgy mellékesen: dupla pénzért vettük meg. Jóval drágábban, mint a nyugatit.

2021. júl. 18. 13:11
 42/65 anonim ***** válasza:
15%

Tutommal orbán nem orvos, egy jogi diplomája van, tehát nem, orbán nem hiteles. Se ebben, se másban. Eleget hazudott már egyébként is.

"évtizedekig nagyon jó volt a kínai technológiával készült vakcina" Érdekes évtizedekig jó volt a gőzmozdony is. Tehát ha Ugandában kifejlesztenek egy "kínai" technológiával készült vakcinát, akkor te gond nélkül beadatod?

Ha neked a hipó-Domestos jut eszedbe a vakcinákról... Ha szerinted annyira egyszerű egy vakcinát előállítani, mint egy tisztítószert, akkor visszavonom az előző kérdésemet, mert ezek szerint neked az ugandai vakcina is jó lenne.

Kérdés volt, ne kezdj terelni, de legyen Uganda helyett akkor valamelyik testvér ország, mondjuk Türkmenisztán: ha Türkmenisztán előállítana egy "kínai" technológiával készülő vakcinát (ami ugye már egy régi technológia, tehát szerinted megbízható), akkor beadatnád gondolkodás nélkül? Mert jön mondjuk az 5. hullám és nincs elég vakcian, ezért orbán türkmén barátainktól vásárolna, mert ott van és ő azt mondaná, hogy ez jó, nem szükséges holmi EU jóváhagyás, a türkmén államfő azt mondta, hogy ez jó és ő hisz neki.

Beadatnád?

2021. júl. 18. 13:12
 43/65 anonim ***** válasza:
17%

"Tutommal orbán nem orvos, egy jogi diplomája van, tehát nem, orbán nem hiteles"

És ez miért releváns? Azt hitted hogy ő végzi a vizsgálatokat az oltásokon?

2021. júl. 18. 13:16
 44/65 anonim ***** válasza:
0%

Te írtad, hogy "tehát az ÓRBÁÁÁN nem hiteles ebben a kérdésben, de az EU korrupt bürokratái igen..." Erre reagáltam...

Feltettél egy kérdést, aztán meg reklamálsz ha választ kapsz?

2021. júl. 18. 13:22
 45/65 anonim ***** válasza:
28%

"Érdekes évtizedekig jó volt a gőzmozdony is. Tehát ha Ugandában kifejlesztenek egy "kínai" technológiával készült vakcinát, akkor te gond nélkül beadatod?"

Ugandában sem a sárból és nádból épített kunyhókban csinálnak bármit is. Láthatóan baromi keveset tudsz a világról. Miért erőlteted?

Kínai is ilyen lenézett ország volt még akár 30 évvel ezelőtt is. Aztán most meg lehet nézni a nagyvárosait.

Csak azért, mert te fehér ember vagy, még nem jelenti azt, hogy mondjuk ugandában mindig szarabb terméket fognak csinálni, mint mondjuk az európaiak.

És képzeld el, hogyha víz és szén van valahol, gázolaj meg távvezeték meg nincs, akkor képzeld el, hogy inkább gőzmozdonyt használnék, ha valamit mégiscsak el kell juttatnom Aból Bbe.

2021. júl. 18. 13:22
 46/65 anonim ***** válasza:

"Te írtad, hogy "tehát az ÓRBÁÁÁN nem hiteles ebben a kérdésben, de az EU korrupt bürokratái igen..." Erre reagáltam..."

Nem írtam ilyesmit.

2021. júl. 18. 13:24
 47/65 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért költesz hozzá olyanokat a hozzászólásomhoz, amit nem írtam, de mindegy, engem nem zavar, az viszont feltűnt - bármennyire is szeretsz mellébeszélni -, hogy nem válaszoltál az egyetlen kérdésre.
2021. júl. 18. 13:25
 48/65 anonim ***** válasza:
0%

te adod itt el, hogy az ugandában készült vakcina az biztosan szar, és nem szabad beadatni, mert hát uganda basszus, milyen lehet az ami ugandából származik

korrupt EU-s politikus véleménye kell, hogy bármit gondolkodás nélkül beadassunk

2021. júl. 18. 13:27
 49/65 A kérdező kommentje:
#30! Nem is rólad írtam, hanem NEKED róla! Arra reagálva, hogy "általában az összeesküvés elmélet maniásokra jellemző ez a fajta, logikát mellőző gondolkodás." Azt próbáltam bemutatni az ő válaszán keresztül, hogy ilyen mániája oltottnak is lehet. Fölösleges ezért az oltatlanokat "laposföldesezni".
2021. júl. 18. 13:30
 50/65 anonim ***** válasza:
idéznéd hol írtam ilyet? Egyébként is kicseréltem Ugandát a baráti Türkmenisztánra. Szóval választhatsz. Mégsem válaszoltad azt, hogy "igen, simán beadatnám a türkmén vakcinát ha orbán miniszterelnök úr azt vásárolná még a magyarországi bevizsgálás és engedélyezés előtt, majd rádió interjújában rászólna az engedélyező hatóságra, hogy csipkedjék magukat az engedélyezéssel, mert megbízom orbán miniszterelnök döntéseiben"-
2021. júl. 18. 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!