Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi köze van az oltatlanoknak...

Mi köze van az oltatlanoknak a laposföld hívőkhöz?

Figyelt kérdés
Őszintén, eddig az se tudtam, hogy van ilyen mozgalom, vagy mi, hogy laposföld hívők. Erre most mást se látok, csak ha valaki nem kérte a Covid elleni oltást, az laposföld hívő. Ki találta ki ezt a hülyeséget? Volt egy laposföld hívő, aki nem oltatott és az oltottak kitalálták ezt az ostobaságot, hogy akkor minden oltatlan laposföld hívő? Állítólag az oltottak nagyon hisznek a tudományokban, ők maguk is nagyon okosak. Akkor miért nem sikerül észrevenni, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz? Kb.olyan, mintha azt mondanák, akinek oviban szívecske volt a jele, az szereti a tökfőzeléket😂

#oltatlan #koronavírus #COVID #laposföld hívő
2021. júl. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
19%

"nem kényszerítheted arra, hogy kimenjen"

Addig rendben is lenne, hogy SOHA nem mész ki.

De ha kimész, azzal veszélybe sodrod a többi embert. Tudom, hogy ez téged a legkevésbé sem érdekel - de mást igen.

Ha fennmarad az emberiség, az nem miattad lesz.

2021. júl. 18. 12:24
 22/65 anonim ***** válasza:
36%

"Meg azzal, ha olyan vakcinákat használnának, amiket engedélyeztek az EUban és nem innen-onnan vásároltakat, amikről aztán kiderül, hogy alig érnek valamit."

Na itt a nap hülyéje, már elnézést. Remek szemléltető eszköz leszel.

Az a baj, hogy alacsonyan iskolázott, tájékozatlan emberek nagyon rosszul tudnak becsülni számokat-adatokat, és alapvetően narratívákban gondolkodnak.

Tehát ha a számára kedves média azt a képet festi le neki, hogy a kínai vakcina az hatástalan, akkor ő azt el is hiszi.

Persze valójában ez nem igaz, hiszen a kínai vakcina és remekül alkalmas arra, hogy a súlyos megbetegedést megelőzze, és ez egyáltalán nincs arányban azzal, hogy az antitestek milyen mértékben mutathatóak ki egy bizonyos időt követően.

Vegyük figyelembe, hogy itt 3 hónapig nem volt korlátlan mennyiségben olyan vakcina, aminek bizonyos mérce szerinti hatásfoka 10-20-30%al rosszabb, mint a sok pénzből működő amerikai gyógyszermarketing termékei.

Szubkulturális jelenség, ahol egyébként nem mondhatod, hogy 70% az lényegesen jobb, mint a 0%. Pont ilyen a lapos föld hívők elképzelése is. Tudják ők is, hogy ez azért nagyon nem stimmel, hogy a föld lapos, de azért elhiszik, mert a szektás kánon ezt diktálja.

2021. júl. 18. 12:29
 23/65 anonim ***** válasza:
66%
🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. júl. 18. 12:30
 24/65 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk az igaz, hogy a kínai vakcina is megóv a haláltól, ezen kívül nincsen számottevő mellékhatása. Egy halálesetről nem tudni, ami e miatt lett volna.

Kérdező!

Ha nagyon félsz, akkor kérd ezt. Ez hagyományos. Legalább 20, hasonló oltást kaptál már.

Csak a mutánsok ellen már alig véd.

Ha ilyet kérsz, akkor ősszel, mikor jön a 4. hullám, újra kell majd oltatnod magad.

2021. júl. 18. 12:33
 25/65 A kérdező kommentje:

#18! Először is én nem hülyéztelek le téged.("Akkor ki a hülye?"). Az viszont most kiderült, hogy paranoiás vagy. Egy nickem van, ha akarnám se lehetne több, mivel egyedül a telefonomon van internet.

Ezeket a statisztikákat inkább hagyjuk. Az oltás utáni szövődményekből jóval több van, mutatóban betesznek egy párat, hogy ne legyen feltűnő. ( Nem egy ismerősömnél jelentkezett oltás utáni MÁR ELISMERT mellékhatás. Vizsgálat nélkül megállapították mindegyiknél, hogy "nem az oltástól van".) Ennyire veszem komolyan. Ezzel szemben covidban az is meghalt, aki soha nem is volt covidos. De ez most mindegy. Igazából azt is el tudom fogadni, hogy valós statisztikák esetén is nagyobb esélye lenne covid problémának, mint oltásinak, de a lényeg az, hogy VAN kockázata. Hiszen nem nulla.

A vírusnál egyébként nem 5, világszinten 2 egész valamennyi, most nem tudom pontosan, országonként meg attól függ, hol mennyit hazudnak covid halottnak. De ha már ez alapján tájékozódsz, akkor érdemes figyelembe venni az életkori és egyéb megoszlását is. Nagyon meglepődnél. Pl. egy 18 éves egészséges fiú esélye Pfizer után szívizomgyulladásra kontra 18 éves egészséges fiú esélye covid halálra.

Ki mondta, hogy nem fogom elkapni? Ha ez megnyugtat, már túl is vagyok rajta.

Gyerekkoromban 20 különböző vírust is kaptam, és azoktól se rettegek😉 Amúgy a hangsúly a kötelezőn van. Arról nem dönthettem.

2021. júl. 18. 12:36
 26/65 anonim ***** válasza:
48%

"Ebben igazad van, de pont azért, mert ő nem tud garanciát vállalni, nem is dönthet más helyett"

Nem is dönt. De a véleménye meglehet arról, aki inkább választja a pár százalékos kockázatot a pár ezrelékes (vagy még annyi se) kockázat helyett. És ugye itt jön elő a laposföldesekhez hasonlítás, amiről a kérdésed szólt, hisz általában az összeesküvéselmélet mániásokra jellemző ez a fajta, logikát mellőző gondolkodás.

2021. júl. 18. 12:37
 27/65 anonim ***** válasza:
25%

Az egész #25 írásod tiszta konteó az elejétől a végéig.

Gratulálok.

Csak tudnám, mit keresel a tudomány fórumon?

Tömény, sötét ezotériás vagy.

Amúgy, ha már túl vagy a víruson, de nem oltottak be, akkor igen jó esélyed van egy mutáció elkapására is.

Volt, aki így halt bele a másodikba.

2021. júl. 18. 12:40
 28/65 A kérdező kommentje:
#26! Mániás? Hát, most gyanúsított meg azzal, hogy 2 nicket használok, mert véletlenül 2 ember se értett vele egyet. Akkor ki a mániás?😂(Egyébként simán lehet, hogy egyik se én voltam, mert alig pontoztam le választ.)
2021. júl. 18. 12:42
 29/65 anonim ***** válasza:
46%

na megjöttek a gyógyszerlobbi által agymosottak is

sajnálom, ez pont olyan, mint amikor van a hipó meg a domestos ami a baktériumok 99%-át elpusztítja

és akkor a hülye megveszi a domestost, mert a reklám azt mondta, hogy a baktériumok 99%-át elpusztítja, a hipóra meg csak annyi van írva, hogy hipó

és ha mondjuk közegészségügyi vészhelyzet van, és készlethiány akkor nem hajlandó hipóval takarítani, csak és kizárólag domestossal ami a baktériumok 99%-át elpusztítja

2021. júl. 18. 12:44
 30/65 anonim ***** válasza:
38%

"Mániás? Hát, most gyanúsított meg azzal, hogy 2 nicket használok, mert véletlenül 2 ember se értett vele egyet. Akkor ki a mániás?"

Egyrészt nem én gyanúsítgattam senkit, másrészt nem is hívtalak konkrétan téged mániásnak. Olvasd el újra!

2021. júl. 18. 12:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!