Az oltatlanok nem félnek a deltától?
61-es Az nincsen.Csak a poszt covid.Érted már?XD
Az oltás után senki sincs sz@rul vagy biztosan hazudik.De hogy mi érdeke fűződne hozzá arra senki sem tudja a választ.
Arra viszont igen hogy a propaganda érdeke mi de az nem igaz mert csak és kizárólag az emberek élete és egészsége a lényeg.Aki mást merészel mondani az vagy bolond szerintük vagy kamuzik XD
Tényleg olyanok mintha megőrültek volna vagy tudat módosítót kaptak volna XD
Anyázás teljesen felesleges mert mindig lesz olyan aki nem ért egyet vele/velük bármi is legyen a téma.Én nem is szeretek erről beszélni hogy ki oltatott vagy ki nem mert magánügy és nem kell firtatni
Öcsém is pont ennyi idős. 😊 Van egy szép kislánya. Elkapta. Túl van rajta. Copd-s maradt. Gyógyíthatatlan. A kor előrehaladtával romlik. Sok sikert!
De furcsa. Nekem a szüleim orvosok, az elsők között vették fel az oltast. Parom vegyész. Ő kivart egy bizonyos oltást. Nagyon fura! X akta!
Nekem meg csak olyan ismerősöm van, akinek semmi baja az oltástól. A francba!
De covid miatt halt meg kollégám. Ejnye-bejnye.
Orvos halottszallito?
Nekem egy ismerősöm sincs akinek baja lett volna az oltástól. Sajna.
Viszont tavaly halt meg kolléga a covid miatt.
Nagyon félek annyira hogy már 3-szor cseréltem ma alsóneműt hűhaaa
#Mindmeghalunk#Mindenkit utolér a Delta kommandó és az Omega is
Vigyázat🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!