Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan vegyem rá, hogy beoltas...

Hogyan vegyem rá, hogy beoltassa magát?

Figyelt kérdés

A 19 éves fiam nem akarja magát beoltani. Nem tudom hogyan vegyem rá, pedig tudja, hogy így később a saját jövőjét teszi tönkre, mert előbb utóbb sehova se mehet, ha nincs beoltva. Tudom nem szép dolog, de próbálkozzak esetleg érzelmi zsarolással? Férjemmel már beszéltük, és ő szerinte ez jó megoldás lenne, hisz semmivel mással nem tudunk rá hatni.

Az meg, hogy nem oltatja be magát, arról nem is akarok hallani, mert a fiamat nagyon féltem, és nem fogom ennek a vírusnak kitenni őt.

Szerintetek ez a módszer beválhat? Ti mivel vennétek rá?

2021. ápr. 24. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
54%

A szülői vizsgán felmérnék, az emberek pszichológiai ismereteit, ami mondjuk amúgy is tantervben lenne pszichológia tárgyként, és az alapművéltséghez tartozna.

Másfelől ami még fontosabb felmérnék a pszichés állapotot, hogy nincs-e valamilyen lelki sérülésünk, ami rossz hatással lesz a gyerekünkre.

Szerintem, de ez csak a saját becslésem az emberek legalább 80 %-a, hordoz olyan lelki sérülést, ami miatt az ember nem csak magát, hanem többé kevésbé a környezetét is mérgezi, tehát a szülői vizsgán elbukna.

A jó hír az, hogy amikor a láncreakció megszakad, egycsapásra megoldódhatna a helyzet.

Szerintem a hatalom bukásra van ítélve, Feldmár szerint ezekre az időkre úgy fognak a jövőben tekinteni, mint mi most a sötét középkorra.

2021. máj. 13. 13:22
 72/75 anonim ***** válasza:
100%

“ ezekre az időkre úgy fognak a jövőben tekinteni, mint mi most a sötét középkorra.”

Igazából nagyon sok párhuzamot látok az aljanép középkori és mai viselkedése közt.

Akkor nyilvános kivégzésekre jártak pusztán szórakozásból, ma reality showkat néznek.

Akkor megkövezték azt aki nem fért bele az erkölcsi világukba, ma is ezt tennék, ha nem büntetné a törvény.

Akkor is igaz volt, hogy “más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem.”

2021. máj. 13. 20:24
 73/75 anonim ***** válasza:
De milyenek lehettek a középkorban a szülők a gyerekeikkel? Gondoskodóak, szeretetteljesek, meghagyták a gyerekeik szabadságát?
2021. máj. 13. 22:18
 74/75 anonim ***** válasza:
73 szerintem nem igazán. Csak nagyanyám amit mesélt, ha a szülei nem is, de a nagyszülei durván viselkedtek a 30-as években, fegyelmezés címszóval. Kétlem, hogy a középkorban jobb lett volna.
2021. máj. 13. 22:33
 75/75 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fegyelmezés megöli a szeretetet.
2021. máj. 16. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!