Hogyan vegyem rá, hogy beoltassa magát?
A 19 éves fiam nem akarja magát beoltani. Nem tudom hogyan vegyem rá, pedig tudja, hogy így később a saját jövőjét teszi tönkre, mert előbb utóbb sehova se mehet, ha nincs beoltva. Tudom nem szép dolog, de próbálkozzak esetleg érzelmi zsarolással? Férjemmel már beszéltük, és ő szerinte ez jó megoldás lenne, hisz semmivel mással nem tudunk rá hatni.
Az meg, hogy nem oltatja be magát, arról nem is akarok hallani, mert a fiamat nagyon féltem, és nem fogom ennek a vírusnak kitenni őt.
Szerintetek ez a módszer beválhat? Ti mivel vennétek rá?
"a fiamat nagyon féltem, és nem fogom ennek a vírusnak kitenni őt."
Egyem azt az ostobika lelkedet, te komolyan azt képzeled, hogy ér valamit ez a szar a vírus ellen? Inkább hallgass a fiadra, ő az egyetlen gondolkodó ember a birkuci családodban.
Hallgass #2-re.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy benned nem merült még fel, hogy ha egy egészségügyi kérdésbe ennyire beleteszik magukat a magyar politikusok (zömük valójában "üzletember"), hogy az emberi egészséghez valóban értők megszólalása az ügyben eltörpül mellettük, akkor valami turpisság van a dologban ? Mintha valami sportmérkőzés lenne az, hogy hány embert oltottak be, hány fertőzött van stb. Rendszeresen levelezek Németországban élő volt munkatársammal, ott nincs ez a hisztéria. Az emberek nyugodtak és fegyelmezettek. Itt nálunk még a megszólalni engedett orvosok nyilatkozatából is kilóg a lóláb: "az egyetlen megoldás". Már hogy lenne az egyetlen ? A természetes biológiai reakció: átesni és kigyógyulni a fertőzésből. Több 70-nél idősebbet ismerek, aki így járt, otthonában vészelte át és azóta is "vígan" él. Nem kötelező megfertőződni sem, ha valaki betartja a vonatkozó higiénés előírásokat. Az is elképzelhető, hogy a spanyolnáthához hasonlóan egyszer csak "eltűnik" a vírus. Az természetes, hogy aggódsz a gyerekedért, de ő már felnőtt embernek tekinthető. Ha megbetegszik, majd ápolod. Meggyőződésem, hogy a legtöbb súlyos megbetegedésél nem kezdték el időben pl. a lázcsillapítást sem, pedig az alapvető a kezelésben.
Miért nem akar? Csak mert nem akar szurit, hülyeségnek tartja, Gődényt követi, chip van benne, Billgécműve?
Ha nincs különösebb indoka akkor észérvekkel meg lehet győzni, a zsarolás a visszájára fordulhat. Voltak betegek az ismerősi körben?
Ha az 5G-vel aktiválódó chipben hisz, meg hogy az oltottak biorobotok és meghalnak... hát akkor az nehéz dolog. Ilyenre én is kíváncsi vagyok, hogy lehetne meggyőzni.
"más azért tanltam évekig hogy egy noname senki megkérdőjelezze a munkáját"
Mit szeretnél mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!