Hogyan vegyem rá, hogy beoltassa magát?
A 19 éves fiam nem akarja magát beoltani. Nem tudom hogyan vegyem rá, pedig tudja, hogy így később a saját jövőjét teszi tönkre, mert előbb utóbb sehova se mehet, ha nincs beoltva. Tudom nem szép dolog, de próbálkozzak esetleg érzelmi zsarolással? Férjemmel már beszéltük, és ő szerinte ez jó megoldás lenne, hisz semmivel mással nem tudunk rá hatni.
Az meg, hogy nem oltatja be magát, arról nem is akarok hallani, mert a fiamat nagyon féltem, és nem fogom ennek a vírusnak kitenni őt.
Szerintetek ez a módszer beválhat? Ti mivel vennétek rá?
4-es vagyok
Már a rávenni szó épp elég baj...
Egyébként szomorú, hogy családokon belül mit tud kihozni az oltás.
Anyukám szerint idióta lefizetett birka vagyok, nyugodtan kidobhatom a diplomám a család és baráti kör összes releváns diplomával rendelkező tagjával együtt. Mert az orvos, gyógyszerész, biológus mind hülye, de mi, nyugdíjasok ráérünk elolvasni az igazat a facebookon.
És valóban, a facebook a szemét nagy részének a gyűjtőhelye, anyum jóvoltából ismerem a csoportjaikat.
20 év körüliek is lehülyézik a szüleiket hogy chippeltették magukat és az épp érettségizett természetesen jobban tudja, hogy az oltásban csimpánzadenovírus van, mint a lefizetett biológus apja. Vicc.
Az ilyenek ellen semmit sem lehet tenni.
42. Az ilyenek ellen mint te, kéne inkább tenni valamit, mert a társadalom rákfenéje vagy, amit a hatalom szépen ki is használ. A saját fogvatartód véded te vaknyúl, hát ébredj már rá.
Persze hogy a facebookon beszélik meg a nyílvánvalót, hol lehet máshol? A hatalom pedig persze hogy a nyúlszívű orvosokkal, médiasztárokkal propagandál..csak oltasd be magad, jobb nekünk és ne érdekeljen más mit csinál védve leszel. Na de aki birkázik, az se helyes, a birkája elhullik az még jó is mindkét félnek azt gondolom, minek itt szidkozódni.
Remélem nem találkozunk a vörös zónás osztályunkon.
Valószínűleg ha a ráérő anyám fejét nem tömték volna tele mindennel és hangolták volna ellenem, nem járna oltásellenes bulikba. Velem és a gyerekekkel már nem is akar találkozni mert beoltottak és megfertőzöm chippel, már nem is önmagam vagyok hanem robot meg klón, mint Biden.
Saját kútfőből nem tudom mennyire lenne hülye.
És mivel krónikus beteg ezért ha elkapja valószínűleg nem éli túl, megmondta, hogy kórházba se megy mert megölik a lélegeztetőgéppel. És én is hogy tudok tükörbe nézni, mondjam meg, hány embert gyilkoltam meg tavaly óta. B+.
46, na ez a bajom az egésszel. Hogy ennyire egymás ellen tudnak fordítani családokat is.
Egyébként a volt háziorvosom is azt mondja, aki egyébként oltáspárti és oltatott is már, hogy aki gépre kerül, ott nagy eséllyel csak egy irány van sajnos, mert összeesik a tüdő, ha valaki hetekig a gépen van.
#46 "..már nem is önmagam vagyok hanem robot meg klón, mint Biden."
Na ha ezt felismered az már jó út lesz, most akkor már csak döntsd el hogy nem leszel a hatalom robotja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!