A 19 éves fiam nem akarja magát beoltani. Nem tudom hogyan vegyem rá, pedig tudja, hogy így később a saját jövőjét teszi tönkre, mert előbb utóbb sehova se mehet, ha nincs beoltva. Tudom nem szép dolog, de próbálkozzak esetleg érzelmi zsarolással? Férjemmel már beszéltük, és ő szerinte ez jó megoldás lenne, hisz semmivel mással nem tudunk rá hatni.
Az meg, hogy nem oltatja be magát, arról nem is akarok hallani, mert a fiamat nagyon féltem, és nem fogom ennek a vírusnak kitenni őt.
Szerintetek ez a módszer beválhat? Ti mivel vennétek rá?
Tisztára mint az anyám...Mondjuk az a különbség, hogy én be akarom magam oltatni, de nem mindegy mivel. Akármit nem fogadok el. De ő ezt képtelen felfogni. Mondtam neki, hogy Pfizer vagy Moderna. Normálisabb országokban alapból csak ezzel a kettővel oltanak, lásd USA pl.
2021. máj. 8. 11:44
62/75 anonim válasza:
Sehogy. 19 évesen a saját döntése. A jövőjét meg te akarod tönkretenni azzal, ha rárőlteted a saját véleményed. És ha esetleg két év múlva örökre nyomorék lesz az oltás szövődményétől, amit most még nem is ismerünk? Akkor hogy fogsz elszámolni a lelkiismereteddel? Milyen anya vagy te, nem szégyelled magad? Képes lennél a saját gyereked életét tönkretenni, csak azért mert elhitettek veled valami hülyeséget?
2021. máj. 8. 12:18
63/75 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy van jogod beleszólni, akkor megérdemelnéd, hogy a gyereked örökre otthagyjon téged és öregkordra rád se nyissa senki az ajtót. Felnőtt ember, akinek már ennyi idősen is több esze van, mint neked.
2021. máj. 8. 12:20
64/75 anonim válasza:
Ez a vírus semmivel sem veszélyesebb, mint az influenza. A fiatalok esetében meg még annál is veszélytelenebb. Attól hogy te minden hazugságot elhiszel a sajtónak, neki még nem kell. Nem lesz semmi baja, ha nem oltatja be magát. Elmúlt 18, most már ő rendelkezik a saját testével. Vagy a prostit is ti intézitek neki, hogy egészséges maradjon?
2021. máj. 8. 12:23
65/75 anonim válasza:
#64 ne zavarjon, hogy a kórházakban szakrendelőket alakítanak át Covid-osztállyá, mert nincs elég hely.
2021. máj. 8. 12:32
66/75 anonim válasza:
64: "Ez a vírus semmivel sem veszélyesebb, mint az influenza"
Jézusom.. te még mindig itt tartasz?!..
2021. máj. 8. 13:49
67/75 anonim válasza:
Szerintem te vagy a gyerek, a gyereked meg a felnőtt, mert ő tudja hogy az ő döntése hogy oltat-e vagy sem. Neked pedig tiszteletben kell tartanod a döntését.
2021. máj. 8. 17:23
68/75 anonim válasza:
Kényszerítés -
Btk. 195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2021. máj. 11. 23:48
69/75 anonim válasza:
Szép szülők vagytok! Gratulálok! Érzelmi zsarolás... gyönyörű!
Ha olyan a gyereketek mint én, akkor nem az történne amire ti számítotok!
Én ha kell nem beszélek apámmal aki nagy fityesz rajongó, ha ő engem zsarolgatni próbálna az oltással! Ha olyan erőszakosan próbálna. Már vesztem vele össze, mert szerinte csak neki lehet igaza és én vagyok hülye a témában. Úgyhogy inkább nem is hozzuk fel, mert garantáltan össze veszünk mindig ezen. Megmondtam neki, soha sem fog meggyőzni ahogy én sem őt. De amíg én több helyről gyűjtöttem információt, ő csak a nagy nemzeti m1et nézi ami köztudottan fityesz tv. S nem is hajlandó tájékozódni, kapásból lehülyéz mindenkit aki nem azt mondja amit az m1en hallott. Szörnyű... Én szeretem őt, de kimosták az agyát. Megmondtam neki: engem akkor oltanak be, ha erőszakkal lefognak! Úgy idegesítsen vele...
Ti is ilyenek vagytok mint ő???? A ti szavatok az igaz csak?
2021. máj. 12. 00:26
70/75 anonim válasza:
Enyémek is ilyenek voltak(más témákban), hogy nekik lehetett csak igazuk akkor is amikor tanácstalanok voltak. Szerencsére már nem vagyok otthon, de ne higyje senki hogy ezek nem hagynak nyomokat, amit az ember azután teherként hordoz hátralevő életében. Hibáztatható-e az ilyen szülő? Nem tudom, de amit fentebb írok az tény. Talán ilyen dolgokat kéne inkább törvénybe iktatni, hogy ne lehessen akárki szülő, tehát mondjuk csak miután szülői vizsgát tett. A szülői vizsga tárgya főleg pszichológia lenne. Ez megszakíthatná a láncreakciót, és meggyógyulhatna a társadalom. Annyi a bökkenő a tantervet ugyanaz a hatalom diktálja, aki most beszeretne oltani minket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!