Hogy lehetne elerni, hogy a magyar lakossag nagy resze beoltassa magat?
Szerintem az általad felsoroltak közül több is lehet valós ok egyszerre.
Sokak úgy vélik, nagyon rosszul van kommunikálva a vírus, így nem csoda, ha számukra az oltás "hirdetése" is gyanús
Félelem? igen, lehet, hisz sosem tudhatod, valójában hatásos-e...
Abban is biztos vagyok, akik az oltás mögé összeesküvés-elméleteket gyártanak.
Na meg persze vannak azok, akik úgy vannak vele, hogy ne rajtam kísérletezzenek. Nem akar első lenni, előbb megtapasztalja, hogy milyen hatásokkal jár az oltás, és amikor látja a megnyugtató eredményeket, akkor fog bele...
Szomorú hír, hogy a magyar ember nem hülye és nem akar magának teszteletlen oltóanyagot beadatni, aminek még a hatásosságáról sem tudunk 100%-ban sokat? Az lett volna igazán döbbenetes, ha más eredmény születik!
Természetesen senki nem hülye, csak ki akarja várni a tapasztalatokat. Ha még utána is szükség lesz az oltásra, akkor biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a többség beadatja magának.
"senki nem hülye, csak ki akarja várni a tapasztalatokat"
Vagyis azt, hogy Mari néni a szomszédból, aki eleve 90 éves hatféle alapbetegséggel, mennyivel éli túl, hogy beoltják - és akármennyivel, rá fogja fogni, hogy "na ugye, Mari néni is belehalt az oltásba!"
:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!