Hogy lehetne elerni, hogy a magyar lakossag nagy resze beoltassa magat?
A tudományban..
Aha.
Én is bizok benne,csak egy kicsit szkeptikus vagyok a fél év alatt összedobott anyaggal kapcsolatosan.
Ugye ha logikusan arra gondolsz"hogy egy vakcina előallítasa mennyi dő,akkor számomra az az ésszerű,hogy elkezdek agyalni,milyen lépeseket ugrottunk át.
Jó,jó tegyük fel,hogy mindez az adminisztráció,engedélyeztetés körüli hercehurcára írható e,vagy a lombikmutatványok közötti egynémely protokol kihagyásából,illetve felgyorsítasából ered e.Lisziewicz Julianna nem adatná be magának.Én meg nem értek semmit hozzá..szval
Kételkedni kíváncsian egészséges,
Hinni meg a templomban..
Szokták mondani.
"Lisziewicz Julianna nem adatná be magának."
Azért ezt nem mondta. Inkább csak annyit, hogy nem most azonnal.
Egyébként meg nagyon sok más ugyanakkora szakember mint ő (nem mint te, bocs...) beadatná.
Régebben sem elleneztem a hagyományosan idehaza beadandó kötelezőket. Most sem teszem.
Na és a Covid vakcinát ellenzem?
Teljes mértékben. Nincs egy éves az a cikk mikor azt taglalják, hogy az új kínai vírus emberről emberre nem valószínű, hogy terjed. Ilyen széleskörűek voltak az ismeretek. Most meg már oltanák az embereket... Ráadásul a vakcinák tekintélyes százaléka mRNS alapú, ami egy teljesen új technológia... Ez alapból óvatosságra kellene, hogy intse az embert. De a nevetséges időintervallummal egybevéve mindenkit csak lebeszélni tudok róla. A legnagyobb jó szándékot feltételezve (khmm-khmm) is kockázatos a dolog.
Az IQ értékem adaptív teszt alapján jócskán meghaladja az átlagot. Tájékozott, olvasott embernek tart a környezetem. Nem gondolnám, hogy a vakcina nézeteim miatt el kell viselnem a permanens pocskondiázást.
16#
Azért legalább ertelmezhetnétek amit leírtam.
Hol olvastad,hogy én nem venném fel az oltást?
Mert szerintem ilyet nem írtam.Ha te rohansz elsőként,az a te dolgod.
Azt se írtam,hogy hozzáertő lennek,sőt ha vetted volna a fáradsagot,hogy rendesen elolvasd,leírtam,hogy nem értek hozzá.
Ellentétben Juliannával,aki azért "nem sietné" el.
A többi beadatná?Igen?Mint pldául?Vagy inkább buzdító célzattal tesznek kijelentéseket,de azért majd várnak vele egy kicsit,ugye!!
17#Az sincs egy éves,amikor kijelentik,hogy vakcina több év múlva lehetséges.És az sincs egy éves,mikor kijelentik,reagálva a szlovák maszkhordási kötelezettségre ,hogy nem kell maszk.Hülyeség.Mert nem véd meg.Csak az hordjon "aki beteg.
Aztán az sincs egy éves,mikor ezek a szakemberek kijelentik,hogy aki atesett a betegségen,az immunis lesz.A klorokin hatásos..
Szval ne haragudjatok meg,én ebből azt látom,hogy ló..art tudnak,hanem inkabb majd a jövő és a tapasztalatok alapján alakulnak a dolgok.
Azaz egy nagy vilagmeretű laborban vagyunk egerek.
Aki meg vakon bízik ezekután ,lelke rajta.Agyatlan birkák mindig is voltak,és lesznek.
"Azért legalább ertelmezhetnétek amit leírtam."
Oké. Azt írtad:
"Lisziewicz Julianna nem adatná be magának."
Mit állítunk? Nem adatná be magának. Ki nem adatná be magának? Lisziewicz Julianna.
"Juliannával,aki azért "nem sietné" el"
Ha ezt írtad volna, nem is reagáltam volna, mert ez így igaz. Azt viszont nem mondta, hogy "nem adatná be magának".
"Hol olvastad,hogy én nem venném fel az oltást?"
Hol írtam, hogy azt írtad, nem vennéd fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!