Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan vegyem rá, hogy beoltas...

Hogyan vegyem rá, hogy beoltassa magát?

Figyelt kérdés

A 19 éves fiam nem akarja magát beoltani. Nem tudom hogyan vegyem rá, pedig tudja, hogy így később a saját jövőjét teszi tönkre, mert előbb utóbb sehova se mehet, ha nincs beoltva. Tudom nem szép dolog, de próbálkozzak esetleg érzelmi zsarolással? Férjemmel már beszéltük, és ő szerinte ez jó megoldás lenne, hisz semmivel mással nem tudunk rá hatni.

Az meg, hogy nem oltatja be magát, arról nem is akarok hallani, mert a fiamat nagyon féltem, és nem fogom ennek a vírusnak kitenni őt.

Szerintetek ez a módszer beválhat? Ti mivel vennétek rá?

2021. ápr. 24. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
70%
29: a lényeg, hogy most itt te csak észérveket írtál. Ja, mégsem. :)
2021. ápr. 25. 11:18
 32/75 anonim ***** válasza:
82%
Te nem csak birka vagy, hanem a szülők szégyene, és a társadalom rákfenéje is..
2021. ápr. 25. 11:18
 33/75 anonim ***** válasza:
100%
hova jutott a világ istenem
2021. ápr. 25. 11:42
 34/75 anonim ***** válasza:
75%
Hogyha azt mondanák, hogy csonkítsa meg magát mindenki, mert csak ez véd meg a vírustól, rákényszerítenéd a gyereked, hogy csinálja ezt?
2021. ápr. 25. 12:01
 35/75 anonim ***** válasza:
83%
A körülmetélés véd. :)
2021. ápr. 25. 12:04
 36/75 anonim ***** válasza:
86%
Érzelmi zsarolás? Igen, nagyon jó módszer! A legjobb módszer arra, hogy megutáltassa magát egy anya, akivel aztán a gyermeke nem fog törődni. A manipulálás legelvetemültebb formája az érzelmi zsarolás, és ha az egy anyától jön, akkor tökéletes módszer arra, hogy elveszítse a gyerekét - mindörökre! Tégy a belátásod szerint!
2021. ápr. 25. 13:12
 37/75 anonim ***** válasza:
84%
HAGYD BÉKÉN! Semmi szüksége arra a vacakra ilyen fiatalon!🤬
2021. ápr. 25. 14:33
 38/75 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem értem, hogy egy 19 éves fiatalnak miért oltással kene védekeznie. Fiatal, felteszem nem krónikus beteg. Érkezzen egészségesen, spóroljon es teljesen rendben is van az egész.
2021. ápr. 25. 14:33
 39/75 anonim ***** válasza:
81%
A magad életével játssz kérdező! Az nem bűncselekmény! De ha máséval játszol, az bűncselekmény!
2021. ápr. 25. 14:50
 40/75 anonim ***** válasza:
86%

A 9-es válaszoló válasza: "Az én szüleim is szivattak vele, hogy oltassam be magam, meg miért nem. Már regisztráltam. Szóval igazából azt kívánom hogy valami gubanc legyen bennem a vakcinával, és belehaljak, mert akkor ad1: nekem lett igazam, ad2: nem kell ilyen szar világban élnem tovább."

Érdekes hogy egy olyan oldala is lehet ennek az oltósdinak, hogy a diktatúra közepette az emberek egy részének tudatosan, vagy tudat alatt már minden mindegy, és azért oltatja be magát.

2021. ápr. 25. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!