Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 23 évesen beadassam a covid...

23 évesen beadassam a covid elleni oltást?

Figyelt kérdés

1 év múlva szeretnék majd gyermeket. Utolsó éves óvónő hallgató vagyok, így nekünk hamarabb be lehet adatni, már áprilisba megkapjuk.

Úgy tudom 18 év alatt nem adják ezt az oltást. Tudom én már 5 éve elmúltam 18.., de sokan a fülembe ültették a bogarat, hogy majd mellékhatása lesz, lehet akár 1 hónap múlva, de lehet 3 év múlva, vagy nem lehet majd gyerekem, vagy beteg lesz a gyerekem.

Szüleim szerint adassam be nyugodtan.

Van aki velem egy korú kb. ? 20-as éveibe jár, (szeretne gyermeket 1-2 év múlva) és beoltatja magát?

2021. márc. 31. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
Ezek normális tünetek. Ha még mindig nem tudod jól döntöttél-e leírom az én sztorim:) 23 éves vagyok és egy tévedés miatt előbb kerültem oltásra természetesen a párom még nem került sorra csak most kerület volna... ,ha nem kapta volna el a covidot. Iszonyatosan beteg pedig fiatal, szenved, lázas, borzalmasan beteg, fáj a tüdeje és nagyon köhög. Valószínű elkaptam én is, mivel a párom. Nekem semmi bajom, fáradékony vagyok és köhögök, ő pedig szenved. Az első adag oltást kaptam meg a másodikat 4 napja. Ennyit számít az oltás. Jól döntöttél.
2021. ápr. 26. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!