Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 23 évesen beadassam a covid...

23 évesen beadassam a covid elleni oltást?

Figyelt kérdés

1 év múlva szeretnék majd gyermeket. Utolsó éves óvónő hallgató vagyok, így nekünk hamarabb be lehet adatni, már áprilisba megkapjuk.

Úgy tudom 18 év alatt nem adják ezt az oltást. Tudom én már 5 éve elmúltam 18.., de sokan a fülembe ültették a bogarat, hogy majd mellékhatása lesz, lehet akár 1 hónap múlva, de lehet 3 év múlva, vagy nem lehet majd gyerekem, vagy beteg lesz a gyerekem.

Szüleim szerint adassam be nyugodtan.

Van aki velem egy korú kb. ? 20-as éveibe jár, (szeretne gyermeket 1-2 év múlva) és beoltatja magát?

2021. márc. 31. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
60%
Lapáttal kéne agyonverni, aki ilyeneket terjeszt.
2021. márc. 31. 23:58
 2/71 anonim ***** válasza:
55%

Igen.

Én 23 éves vagyok, és nagyon várom már hogy kapjak oltást. (Már elkaptam egyszer a covidot, többször nem szeretném...)

Főleg hogy te Pfizert kaphatsz, használd ki a lehetőséget! Az oltásnak sokkal sokkal kisebb a kockázata, mint a vírusnak.

2021. ápr. 1. 00:50
 3/71 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem igen, en még nem regisztráltam, de tervezek.
2021. ápr. 1. 01:15
 4/71 anonim ***** válasza:
30%
Márpedig azoknak akik az oltástól trombózisban meghalnak azoknak nem lesz gyereke...
2021. ápr. 1. 02:36
 5/71 anonim ***** válasza:
52%
1 millióból 1, miközben covidban minden 50. fertőzött.. ők covidban is garantáltan meghaltak volna.
2021. ápr. 1. 09:15
 6/71 anonim ***** válasza:
49%

Ez egy nagyon szép mondat volt, csak talán nézz utána, hogy arányosan az oltástól, vagy a betegségtől halnak-e meg többen.

2021. ápr. 1. 09:17
 7/71 anonim ***** válasza:
53%
Hát engem rohadtul nem érdekelnek az arányok,ha én makkegészségesen megelőzésképpen beoltatom magam és meghalok tőle nekem az nem csak egy szám.Az arányos érvet mindig csak azok hozzák fel akik nem haltak meg...Ha te holnap meghalnál tőle én is azt mondanám h ,igen arányaiban belefér de attól te már nem élsz h ellenkezz...
2021. ápr. 1. 09:24
 8/71 anonim ***** válasza:
54%

6: nem kérdés hogy a betegségtől, azért oltunk. Azért ne hidd hogy mindenki tök hülye körülötted, csak te vagy a helikopter...

Száz éve minden vakcina jól működik, most meg biztos mind kivétel..

Sok álhír terjesztőt meg kéne korbácsolni, már a normálisan gondolkozókba is elültetik a parát, pedig ha utána néztek rájöhettek, hogy semmi köze a termékenységhez.

2021. ápr. 1. 09:28
 9/71 anonim ***** válasza:
68%
Pedig ez így működik. Kb milliószor nagyobb a kockázat oltás nélkül. Olyan vagy mint az a hülye haverom, aki nem repül, mert fél, pedig az a legbiztonságosabb közlekedési mód. Persze autóval közlekedik, ami a statisztikák szerint sokkal kockázatosabb. Egyébként a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy meddő lesz-e az oltástól. Valami barom elkezdte ezt terjeszteni, azóta benne van a köztudatban.
2021. ápr. 1. 09:30
 10/71 anonim ***** válasza:
61%

"Kb milliószor nagyobb a kockázat oltás nélkül. Olyan vagy mint az a hülye haverom, aki nem repül, mert fél, pedig az a legbiztonságosabb közlekedési mód"

Pont ezzel a hasonlattal rúgtad fel a mondókádat,mivel itt is milliókon átment kevés vagy nulla tünettel,kb.99%-os a túlélési arány mégis leállították az egész országot a semmiért...

Kedves korbácsolós helikopter te meg elfelejtetted közölni h a klasszikus oltások tesztelése normál esetben 4fázisú és összesen tíz -tizenöt évig tart,nem 4 hónapig...

2021. ápr. 1. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!