1 év múlva szeretnék majd gyermeket. Utolsó éves óvónő hallgató vagyok, így nekünk hamarabb be lehet adatni, már áprilisba megkapjuk.
Úgy tudom 18 év alatt nem adják ezt az oltást. Tudom én már 5 éve elmúltam 18.., de sokan a fülembe ültették a bogarat, hogy majd mellékhatása lesz, lehet akár 1 hónap múlva, de lehet 3 év múlva, vagy nem lehet majd gyerekem, vagy beteg lesz a gyerekem.
Szüleim szerint adassam be nyugodtan.
Van aki velem egy korú kb. ? 20-as éveibe jár, (szeretne gyermeket 1-2 év múlva) és beoltatja magát?
20. Ugyanezt gondolom én is. Most néztem az AstraZenekar éves bevételét 24 milliárd dollár. Miről beszélünk? Nyomják orrba szájba, manipulálnak bennünket a gyógyszerreklámokon keresztül is. Jó lenne, azt hinni, hogy értünk csinálják, de pénzért sajnos bármire képesek, akkor, amikor vannak emberek, akik 10 000 forintért képesek ölni.
2021. ápr. 1. 17:28
22/71 whiteno válasza:
Mindenki csak megy az árral,ami egy szakadékba vezet csak addig szépen kidíszítették nekünk.:(
2021. ápr. 1. 17:35
23/71 anonim válasza:
Arról már nem is beszélek, hogy egy állatorvos, meg egy mentőtiszt állásfoglalását veszik be az emberek.
2021. ápr. 1. 17:37
24/71 anonim válasza:
Adasd be. tele a sürgősségi osztály fiatalokkal, ez mar fiatalokat is nagyon veszélyes. a gyermeked teljesen egészséges lesz. Nyugodj meg. Sajnos ez nem kamu, tényleg meghalnak idősek,mert az intenzíven fiatalok vannak. Ne válogass, Pfizer, Szputnyik, kínai, moderna. ezek mind jók, bármi jobb,mint a covid, semmi bajod sem lesz.
2021. ápr. 1. 22:57
25/71 whiteno válasza:
Félelemből ne cselekedj az a lényeg,24-es pedig érdekes nincs arra garancia amit állítasz gyermeked teljesen egészséges lesz?Hisz most 1-2 hónapja kezdték terheseken a tesztet
2021. ápr. 2. 00:42
26/71 anonim válasza:
Ne tedd, több fiatal oltás után lélegeztető gépre került, sokan meghaltak
2021. ápr. 2. 19:09
27/71 anonim válasza:
Tobb fiatal maximum azert kerult lelegezteto gepre mert oltas elott mar elkaptak a covidot, tudniillik oltas utan rogton nem alakul ki vedettseg es most nagyon nagy a fertozottseg ezt tapasztalom is az ismeretsegi koromben.
Illetve ez nem is szokvanyos mellekhatas az oltas miatt, ez a covid miatt van. Ne terjesszunk hulyesegeket kerem szepen !
2021. ápr. 2. 23:04
28/71 anonim válasza:
27. Én meg nem értek veled egyet, hanem a 26-ossal. Mitől mástól betegszenek meg? Nincs kontakt már egy jó ideje, ember. Szerintem csak józan paraszti ésszel végig kellene gondolni. Vagy ez a vírus km-ekről is fertőz? Amúgy éppenhogy a kórházi fertőzésektől kerülnek lélegeztető gépre.
2021. ápr. 2. 23:15
29/71 whiteno válasza:
Beillesztek nektek ide VAERS systemtől jelentéseket 18-27éves kor között mit tapasztaltak a vakcináktól:
-Szédülés
-Nehéz légzés itt van amit a 26-os nem szokványosnak hív.
-fejfájadlom
-Oltás oldalán piros duzzadt kéz
-hányinger
-fáradtság
-viszkedés
-különböző testrészek beduzzadása,bizsergése
-Ritkábban megemlítik az arc bénulást is
Halált nem nagyon találni,de van aki figyeli olyanoknak a jelentéseknek azonositó számát amellyek halált jelentettek.Pár nap után megpróbálja keresni azonositó alapján és nem lehet megtalálni többé.
Énis csak 1-et találtam:Modernától egy 27éves csaj meghalt 2napra az oltásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!