Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 23 évesen beadassam a covid...

23 évesen beadassam a covid elleni oltást?

Figyelt kérdés

1 év múlva szeretnék majd gyermeket. Utolsó éves óvónő hallgató vagyok, így nekünk hamarabb be lehet adatni, már áprilisba megkapjuk.

Úgy tudom 18 év alatt nem adják ezt az oltást. Tudom én már 5 éve elmúltam 18.., de sokan a fülembe ültették a bogarat, hogy majd mellékhatása lesz, lehet akár 1 hónap múlva, de lehet 3 év múlva, vagy nem lehet majd gyerekem, vagy beteg lesz a gyerekem.

Szüleim szerint adassam be nyugodtan.

Van aki velem egy korú kb. ? 20-as éveibe jár, (szeretne gyermeket 1-2 év múlva) és beoltatja magát?

2021. márc. 31. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 whiteno ***** válasza:
Ha valaki tényleg adatokat akar nézni és maga akar utána nézni csak felmegy ide pl [link] ha a vakcina halálozást is számolná egy ilyen jó kis statisztika de nem tudok ilyenről:((
2021. ápr. 2. 23:46
 32/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyébként kismamákat is oltanak Pfizerrel és Modernával is.

Én is a húszas éveimben járok, szeretnék teherbe esni 1 éven belül és felvettem az oltást (Pfizer).

Vedd fel az oltást mindenképpen!!!! Főleg ha tényleg óvodában fogsz dolgozni gyerekek között.

2021. ápr. 3. 23:43
 33/71 whiteno ***** válasza:
Volt már elvetélés is,azoknál akik terhesen megkapták az oltást.
2021. ápr. 3. 23:49
 34/71 anonim ***** válasza:
Még olyan is hogy az anyuka meghalt. Csak nem verik nagy dobra
2021. ápr. 4. 08:25
 35/71 anonim ***** válasza:
86%
2021. ápr. 4. 12:52
 36/71 anonim ***** válasza:
69%

Jaajjj, ne csak ezeket a konteós bolondokat ne.. Van szektas, kamupartos koxos, es 5g-s alusisakos is... Akik azt mondták hogy járvány nincs és nem is várható, hát tessék...

[link]

2021. ápr. 4. 13:02
 37/71 whiteno ***** válasza:
Emberek írják le tapasztalataikat az,hogy pont náluk van leírva számít valamit?
2021. ápr. 4. 13:07
 38/71 whiteno ***** válasza:
Írok én ide is neked 1-et azonnal halál egy öregembernél röviden,ismerőstől tudom.
2021. ápr. 4. 13:08
 39/71 anonim ***** válasza:
61%
Akik azt mondják, hogy az oltástól halnak meg emberek... Ez most komolyan el is hiszik? Úgy mint, hogy chip van a vakcinába? Én beadadom, tök mindegy mit kapok, elkaptam a vírust, nem akarok megint szenvedni
2021. ápr. 4. 13:56
 40/71 anonim ***** válasza:
36. Jaj, ez az állandó konteó. Nem unod még? Aki ki meri mondani azt, amivel nem ért egyet, rögtön az lesz? Ki mondta, hogy nincs járvány? Ember, kórházi osztályok vannak üresen, mert szinte mindenkit át raknak Covid osztályra. Nincs alapos kivizsgálás, egy “terhességi” teszt alapján állítanak fel egy diagnózist. Ha, megfigyeled a KSH az őszi halálozási szám növekedését, pont a szeptember 21-i kötelező maszkhordás bevezetését követően ugrottak meg nem sokkal. Ezek csak puszta tények. Vagy egy állatorvos szavát kellene elhinnem a celeb tévében?
2021. ápr. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!