Beadassam magamnak az influenza elleni védőoltást, vagy ne?
Az influenza tudom, hogy milyen kellemetlen tünetekkel jár, és szívem szerint ezért beadatnám magamnak a védőoltást, de valahogy félek a következményektől. Kitudja hogy reagál a védőoltásra majd a szervezetem, olyan véleményeket is olvastam emberektől, hogy sose adatnák be maguknak meg ilyesmi.
18/F
Ne! Eszedbe se jusson.
A szervezeted és az immunrendszered azért van, hogy megvédjen és legyőzze a betegséget. Teljesen fölösleges gyengíteni, és csak azért beadtani valami ..t magadnak, hogy azt hidd, majd az megvéd.
Számtalan embertől tudom, hogy soha életükben nem voltak influenzásak, amikor beadatták a vakcinát ELLENE, akkor azonnal vagy nagyon hamar megbetegtek influenzában. PLáne nem szabad influenza-időszakban beadatni a védőoltást, mert az először meggyengít. Gondolj csak bele: meggyengülsz, és közben tombol a betegség...100%, hogy elkapod.
Ez csak a gyógyszergyárak fogása és a média hisztije.
Itt, az okos németeknél antibiotikumot sem igen adnak, csak amikor már nagyon muszáj, mert rengeteg betegség kórokozója lett rezisztens (többet között egy agresszív TBC-fajtáé is!), csak azért, mert agyonvédték és agyonpátyolgatták az emberi immunrendszert.
Ha pedig influenza vagy bármely más súlyos betegség miatt miatt kirúgnak a melóhelyról, akkor azonnal tegyél feljelentsét, és indíts munkaügyi pert! Ha kell, menj el Brüsszelig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!