Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mennyire néznek...

Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)

Figyelt kérdés

Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.

Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.

Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.

Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?

[link]

2020. febr. 26. 00:36
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/233 A kérdező kommentje:

Március végére nem lesz járvány?😃 ezt mégis honnan szoptad ki? Még el se kezdődött... minden másik országban most indul be egy kitörés.

Elkapni elég jelentős esélyem van amúgy, de ez van. A fertőzött országokból hazatértek miatt és mert egy rakás külföldi jön ide megnézni az műszereinket. Na meg a SOTE ebédlőben is sok a külföldi. Szerencsére már rég nincsenek óráim, csak kajálni járok át.

2020. márc. 4. 20:14
 142/233 A kérdező kommentje:

Na de nem akarok csetszobát üzemeltetni, van elég cimbim élőben😃

A kérdésre választ kaptam, szerencsére az első fertőzöttekkel beindulhatnak a vészintézkedések. Innentől kezdve a téma nem érdekel tovább.

Majd hétfőn visszanézek, hogy mennyiben váltak be az modelljeim :)

2020. márc. 4. 20:17
 143/233 anonim ***** válasza:
48%
Azért nem lesz járvány, mert végetér az influenza időszak ... Sokszor kell neked elmondani, hogy megértsd.
2020. márc. 4. 20:36
 144/233 A kérdező kommentje:

Mégis hogy a bránerbe érne véget csak úgy?

Ez egy vírus, tök más mint az influenza... nem lehet tudni pontosan hogyan reagál a melegre.

Egyébként meg terjed, de enyhébben meleg országokban... 28 fokban is.

Másrészt mikor lesz nálunk forróság? Több hónap még. Márciusban egészen biztosan átlag 15 fok lesz.

Nem csak a pánikkeltés de a hülyeség is bűncselekmény 😃

2020. márc. 4. 20:50
 145/233 anonim ***** válasza:
Hogyan reagál az influenza melegre? Nincs:D
2020. márc. 4. 21:23
 146/233 anonim ***** válasza:
48%

Ha a hülyeség bűncselekmény lenne, Te már börtönbe kerültél volna a kérdés kiírásával.

Viszont a pánikkeltés, amit te csinálsz az igenis törvénybe ütközik.

2020. márc. 4. 21:24
 147/233 A kérdező kommentje:

Nem barátom, a pánik az most fog kezdődni... már érezni az előszelét. Most kezdenek igazán megijedni az emberek, hogy semmilyen felszerelésük nincsen.

Olyan kérdéseken kezdenek el pörögni az emberek, amikre én már rég felkászültem 1.5 hete.

"Jaj nincs maszkom, jaj nincs kézfertőtlenítőm, jaj nem tudok home officeba menni, jaj nincs egy árva konzervem se".

Az igazi pánik az a felkészületlenekre sújt le. Legrosszabb esetben buktam 40-50 rugót...nem nagy érvágás, ennyit pár nap alatt elverünk egy nyári eseményen.

2020. márc. 4. 21:30
 148/233 A kérdező kommentje:

... illetve nem is, ha igazán görény lennék akkor elkezdeném árulni 10x áron a cuccokat 😃

Az ethanolomat úgy elvinnék most mint a cukrot... meg a maszkokat is, 10K/darabáron.

2020. márc. 4. 21:32
 149/233 anonim ***** válasza:

:DDDD csak nevetni tudok rajtad.

Az olyan emberek panikolnak, mint te. De akinek van esze az nem. :D.

Szájmaszk még mindig nem kell :D csak annak kell aki beteg :D de szerintem ezt már kitárgyaltuk, de ha még mindig nem fogod fel, akkor ott tényleg nagy baj van.

Kaja mindig lesz a boltba. Konzervet meg egyen az aki szeretne. Egészségére. Én maradok a birka pörköltnél, a rakott krumplinál, a jó steaknél és sorolhatnám oldalakig.

A konzerveket meg 2 év múlva dobod majd ki mert rád rohadnak. Ez lesz úgy is.

2020. márc. 4. 21:34
 150/233 anonim ***** válasza:

". illetve nem is, ha igazán görény lennék akkor elkezdeném árulni 10x áron a cuccokat 😃"

Megteheted, de utána a bíróságon tálalod hamar magad.

2020. márc. 4. 21:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!