Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)
Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.
Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.
Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.
Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?
Csak azért nem terjed még influenza szinten, mert lassítják a járványt az intézkedések. Lényegében lezárták teljesen Kínát egy időre, így sikerült megúszni a nagyobb járványt.
Ha ez nem lenne, akkor influenza vagy influenzánál nagyobb járványt is okozhatna, ami mondjuk 300 millió beteget is jelenthet. Ez megvan ugye?
Hadd ne számoljam ki az eredményét.
...de komolyan, hagyjuk ezt az egészet, mert teljesen zombi vagy.
Írtam én valahol ilyet?
Viszont a helyzet súlyosabb mint gondoltam :(
Olaszországban full karantén, és összeomlott kb az eü, haladnak a 10%-os halálozási ráta felé.
Ami Pesten megy az egyenesen szégyen. A közvetlen vihar előtti csend megy, csak most már egy rakás ismerősöm érintett.
Van olyan fiatal lány aki otthon fekszik lázasan, masszív tüdőgyulladással. Természetesen nem tesztelték.
Százával vannak diagnosztizálatlan betegek.
Belsős belügyi infók szerint komoly intézkedések jönnek a napokban, csak nem akarnak pánikot hirtelen.
...
Egyelőre ennyi. Az emberek még mindig szánalmasan viselkednek. Maszk senkin, egyedül én hordtam a metrón FFP3-ast, egy cigány leordított, ma egy másik direkt köhögött és krákogott. Mintha azt hallottam volna "nesze korona b...szdmeg"...
Anyámat úgyszint megalázták a kórházi váróban mert maszkot viselt.
Az eüben dolgozó ismerőseim apokaliptikus állapotra készülnek.
Tényleg vicc ez az ország. Kártyavárként fog összedőlni itt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!