Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)
Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.
Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.
Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.
Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?
Mert leírom utoljára a magyaroknak mi a megelőzés fogalma:
Ha egy esemény 10/1x következik be, akkor úgy lehet megelőzni, ha MINDEN eseményt lemondasz, sajnos ez azzal jár, hogy lemondasz 9 olyat ami biztonságos, cserébe tutira megelőzöd a bajt.
Ha 10-ből 9-re elmész és csak a legdurvábbat mondod le (mondjuk 1000 fős koncert olasz vendégekkel) akkor lehet nem is az fertőz meg, hanem a 2.
Most még minimális esélye volt egy vidéki kórházban.
Innentől zárlat lesz.
Ha beszoptuk, akkor ez van. Én nyugodtan alszom mert felkészültem amire tudtam.
...
Az idióták továbbra is járnak bulikázni, sportolni, 100 fő alatti rendezvényekre. Aztán csodálkoznak ha 20 ezer fertőzött lesz 2 hét alatt. Ennyire még az olaszok se hülyék mint a magyar.
Ukránok 3 beteg után full karantén. Ők tudják mi a helyes.
Pontosan. Én otthonról dolgozok... vásárolni megyek majd P3 álarcban és ennyi.
Friss élelem minden jel szerint lesz, de csak úgy lehet kivédeni a fertőzést, ha védőfelszerelésbe megy ki az ember, és lefertőtleníti az árukat.
Minden a terv szerint megy. Júniusig gond nélkül megy minden, utána enyhül a cucc, és mehetünk nyaralni, fesztiválozni, túrázni, sörözni stb...
Csak egy kis fejlemény:
Már legalább 5-en vagyunk akik gázmaszkban járunk ki. Illetve én nem nagyon.
Haver már volt postán, utcán, másik BKVn. Nem szól már senki.
Be van már pánikolva mindenki eléggé. Maszkokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!