Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)
Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.
Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.
Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.
Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?
(Rossz kategóriába raktam, és el is írtam :
FélálarcbaN) Bocs. "Egészség"-be mehet :)
Magyarországon szerintem felesleges egyelőre bármilyen maszk.
Ha a fertőzött területeken élsz, akkor meg nem fognak hülyének nézni.
Lehet most még nincs semmi, de az a gond hogy itt Magyarországon már lehetetlen bármilyen maszkot is szerezni. Mondom a labormunkához nem tudtunk beszerezni. Tavaszra várható készlet.
Tehát itthon valószínűleg már nem fognak maszkban járni az emberek :(
...
Persze kézmosás is alap. 70% ethanol megfelelő már. Amúgy sima forróvizes 2 perces kézmosás nálunk Lifosannal a bevett műtétek utáni alap fertőtlenítés.
aki olan barom, hogy maszkot hord, amikor az egyik fő dolog, hogy TÖBB oxigénre van szükség betegség alatt, az meg is érdemli, hogy felodobja a talpát.
Aszokrbinsav, friss levegő, és ennyi, nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!