Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)
Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.
Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.
Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.
Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?
Gondolom nem egy nap alatt alakul ki...
Orbánék nyilván hazudnak, már valószínűleg több száz fertőzött lehet a tényekből következően. Amíg nem kezdik el tesztelni az embereket, mint a többi országban, addig meg kell várnunk az első halálos áldozatokat.
Igaz, ha nem végeznek teszteket akkor hazudni se kell. Teljesen korrekt.
Jó példa, USA-ban 1 millió tesztet terveznek végezni, Koreában is már több 10ezret végeztek. Ezért is derültek ki ezek a számok.
Nálunk:
"Még nem született döntés, van e szükség intézkedésre a két amerikai lány ügyében" 😃
Oroszok, vagy Trump már rég lezáratta volna az egész környéket, családok karanténba egyből.
Érdekes, hogy Trump és Putin sem zárat le semmit. Rossz példa.
Jelenleg még mindig nincs gond ezzel a vírussal. A gond akkor kezdődik, ha mutálódik és még halálosab lesz. De, ahogy már írtam ez nem idén lesz. Már véget ér az influenza járvány hamarosan.
Akkor világosíts fel, az olaszoknál mi pakolta össze az eüt kb 2 hét alatt?
Orosz/USA azonnal karanténba zár ha akármilyen jelét is mutatta a környezeted a kórnak.
Én tudom mert nekem USA-ba kell mennem 1-2 hónapon belül, és egy másik kollégám pénteken megy Oroszországba, ahol a nagyija lakik.
Igen ezért mondtam hogy kellene utazni, de valószínűleg nem fogunk.
Ezért kérdeztük meg az ottaniakat hogy mik az utazás feltételei.
Karantén amúgy nem lesz. Nincs hadsereg, képtelenség lezárni egy várost valódi haderő nélkül.
Max lelövik a tömegközlekedést, pár utat lezárnak aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!