Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mennyire néznek...

Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)

Figyelt kérdés

Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.

Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.

Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.

Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?

[link]

2020. febr. 26. 00:36
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/233 A kérdező kommentje:

Gondolom nem egy nap alatt alakul ki...

Orbánék nyilván hazudnak, már valószínűleg több száz fertőzött lehet a tényekből következően. Amíg nem kezdik el tesztelni az embereket, mint a többi országban, addig meg kell várnunk az első halálos áldozatokat.

2020. márc. 4. 01:41
 112/233 anonim ***** válasza:
69%
Ezen nem tudnak hazudni vagy eltussolni :D.
2020. márc. 4. 09:00
 113/233 A kérdező kommentje:

Igaz, ha nem végeznek teszteket akkor hazudni se kell. Teljesen korrekt.

Jó példa, USA-ban 1 millió tesztet terveznek végezni, Koreában is már több 10ezret végeztek. Ezért is derültek ki ezek a számok.

Nálunk:

"Még nem született döntés, van e szükség intézkedésre a két amerikai lány ügyében" 😃

Oroszok, vagy Trump már rég lezáratta volna az egész környéket, családok karanténba egyből.

2020. márc. 4. 09:20
 114/233 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, hogy Trump és Putin sem zárat le semmit. Rossz példa.

Jelenleg még mindig nincs gond ezzel a vírussal. A gond akkor kezdődik, ha mutálódik és még halálosab lesz. De, ahogy már írtam ez nem idén lesz. Már véget ér az influenza járvány hamarosan.

2020. márc. 4. 09:34
 115/233 A kérdező kommentje:

Akkor világosíts fel, az olaszoknál mi pakolta össze az eüt kb 2 hét alatt?

Orosz/USA azonnal karanténba zár ha akármilyen jelét is mutatta a környezeted a kórnak.

Én tudom mert nekem USA-ba kell mennem 1-2 hónapon belül, és egy másik kollégám pénteken megy Oroszországba, ahol a nagyija lakik.

2020. márc. 4. 09:55
 116/233 anonim ***** válasza:
31%
Ellentmondások.... HA USA-ba kell menned, akkor miért készülsz ennyire, ha úgyse leszel itt? :D :D Na meg, hogy jössz vissza, hogyha esetleg karantén van? :D Na ugye-uyge.
2020. márc. 4. 11:07
 117/233 A kérdező kommentje:
Az hogy kell mennem még nem biztos hogy megyünk. Április májusra tervezünk menni egy ügyfélhez. Addigra már tetőzhet a járvány. Repjegyet még nem vettük meg, viszont utánanéztünk az aktuális helyzetnek. Trumpék sokkal komolyabban tesztelnek.
2020. márc. 4. 11:44
 118/233 anonim ***** válasza:
100%
Hát de májusba már nem jutsz ki, hiszen egész Budapest karantén alatt lesz és hullani fognak az emberek... a Te állításod szerint.
2020. márc. 4. 12:23
 119/233 A kérdező kommentje:

Igen ezért mondtam hogy kellene utazni, de valószínűleg nem fogunk.

Ezért kérdeztük meg az ottaniakat hogy mik az utazás feltételei.

2020. márc. 4. 12:26
 120/233 A kérdező kommentje:

Karantén amúgy nem lesz. Nincs hadsereg, képtelenség lezárni egy várost valódi haderő nélkül.

Max lelövik a tömegközlekedést, pár utat lezárnak aztán ennyi.

2020. márc. 4. 12:27
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!