Szerintetek mennyire néznek hülyének az emberek / lesz belőle problémám ha gázszűrős félálrcba járok majd bevásárolni? (Gázálarc)
Koronavírus idejére teljesen elfogytak a maszkok. Már a hasztalan orvosit sem kapni, és a speciális munkához (egy laboratóriumban, vegyszerekkel és elő mintákkal dolgozunk) nem tudunk beszerezni FFP3 maszkot.
Viszont tudtam szerezni gázálarcokat és P3 filter cartridge-t.
Egy barátom azt mondta hogy nem vagyok normális... és hogy le fogják tépni a fejemről / megtámadnak miatta, ha így megyek utcára.
Oké, de ha nincs N95 maszk akkor majd tátott szájjal metrópótlózzunk?
Nekem tényleg mindegy ki mit gondol, térjünk vissza a kérdésre 7 nap múlva.
Nem akarok modellezni semmit, majd a számok beszélnek helyettem.
Tegnapelőtt írtam a 7 napot.
Meg is van az első 2 iráni beteg. Nyilván most előszedték őket, a kirakatba, hogy lehessen szidni a migriket 😃
Jövő hétfőre kb 15-20 betegre tippelek. Már ha nem mismásolják el.
Március végére kb 2500-5000 lehet.
Április közepére, végére tetőzik 15-20000 emberrel.
Aztán az intézkedéseknek és a melegnek hála talán lanyhul a fertőzés.
Addig kell kihúznunk. Még egy nagybevásárlást érdemes beiktatni, plusz kétheti élelemmel.
Csak tippelek...
Az hogy mi lesz senki nem tudja, viszont lehet extrapolálni az Olasz és iráni adatokból.
Nekem tényleg mindegy, holnap döntünk a home office-ról, már csak le kell jutnom vidékre 😃
Minden vegyvédelmi felszerelés otthon van... itt csak egy 3M gázálarc szettet és pár FFP3 maszkot hagytam meg sok fertőtlenítőt, na meg a védőszemüveget. Egyelőre azt túlzásnak tartom tömegközlekedésre. A SOTE közelébe se megyek, pedig még nem adtam le az indexemet :D
Ha minden jól megy innentől nem kell kimennem és dolgozhatok otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!